Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Tudnátok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Lényeg a következő, évek óta próbálok olyan barátnőt találni aki még egyáltalán nem feküdt le senkivel. De ha találok is akkor sem velem hanem massal jön össze... Rá 1 év múlva amikor belekóstolt dolgokba... Akkor meg elkezdenek velem jopofizni hogy végül is te is jó lennél... De nekem meg nem erre van szükségem... Szétd....a magát és elfogadlak szöveggel jön 1 ev utan... Hol találhatnék olyan lányt aki velem feküdne le először?! Nem volt még barátnőm... 27 vagyok.

2020. jan. 15. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

Ahoz kèpest hogy 27 éves vagy és nem.volt még barátnöd (Gondolom szűz vagy) miért szòlod le aki nem szűz? Attòl hogy valaki már sexelt nem bisztos hogy ku...a.!!!

De neked jò várakozást...

2020. jan. 15. 11:44
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

Komoly bajok vannak a fejedben.

100% hogy ilyen felfogással 40 évesen is szűz leszel.

De addig legalább egy nőgyűlölő incel leszel akinek még merevedési gondjai is lesznek .

Amúgy sok sikert. :D

2020. jan. 15. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
De azèrt az màr milyen durva hogy 27 évesen még egy növel se volt de még van pofája válogatni 😂😂😂
2020. jan. 15. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
5%

Cimbora, én megértelek, annak idején én is eladtam volna a lelkemet egy szűz barátnőért, akivel aztán örök boldogság lesz (szintén 27F).

De a valóságot el kell fogadni. Szűz lányra középiskolás korban van reális esély, ha jó pasi vagy (én akkor még nem voltam az). 27 évesen erre az esély már csak matematikai.

Úgyhogy engedd el ezt a dolgot. Hidd el, a használt nőkkel is lehet nagyjából boldognak lenni. Ha nem is 10/10 boldogság, de olyan 10/7 még elérhető.

Én a helyedben inkább azon aggódnék, hogyan magyarázd ki a múltadat. Ha kamuzol, szorongásaid lesznek, és fel sem fog állni rendesen, ha igazat mondasz, valószínűleg elhajtanak. Én nem tudok elképzelni olyan nőt, aki őszintén tudna vágyni egy ennyi idős szűz férfira.

Szóval ne álmodozz. Már sosem fogod átélni azt a gyönyört, amikor egy lány a legféltettebb kincsét neked ajándékozza.

Légy reális, és nézelődj inkább a használt nők között.

Komolyan mondom:

Engedd el ezt az álmod!

És tudd hol a helyed a húspiacon!

2020. jan. 15. 13:17
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Gyökér...
2020. jan. 15. 13:27
 16/19 anonim ***** válasza:
91%

Használt nők meg kur**k akik szexeltek. Hát ez jó vicc.

Akkor anyád is egy jó nagy k*rv* ,mert hidd el,apád az évek alatt jó sokszor használta . Akkor neked minden rokonod k*rv* :) annyira bírom az ilyet, hogy nem elég,hogy 27 évesen még szűz (magyarul 18 év feletti nem mélyen vallásos nőknek a büdös életbe nem fog kelleni), de még válogat is.

Esélyed max a nagyon ronda mélyen vallásos lányok között van, szóval irány a templom te magát középkorban képzelő, szorongásos balf**z. Túl sok volt a középkori sorozatokból...

2020. jan. 15. 14:28
 17/19 anonim ***** válasza:
29%

Akkor mégis mi a megfelelő kifejezés?

"Csak olyan nőkre van már kilátásod, akit előtted már mások megdugtak."

Így lesz mindenki kicsi lelkének?

2020. jan. 15. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
SZERINTED! mit tudnánk ebben segiteni neked? Kitöl vársz egyáltalán segitséget ebben? Azt hiszed tolongani fognak a gyönyörü szüzlányok ha elolvassák a "kérdésedet"?
2020. jan. 15. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a te bajod, pajti, hogy félsz, nem állnád ki az összehasonlítást, ami minden párkapcsolatban bekövetkezik, ahol nem az első partnerrel jár a delikvens. Tehát megfosztanád a csajt a viszonyítási alaptól, s elvárnád, hogy anélkül válasszon téged, hogy azt sem tudja, mással milyen. Hadd ne mondjam meg, hogy szerintem mi ez.
2020. jan. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!