Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok ebben segíteni?
Ahoz kèpest hogy 27 éves vagy és nem.volt még barátnöd (Gondolom szűz vagy) miért szòlod le aki nem szűz? Attòl hogy valaki már sexelt nem bisztos hogy ku...a.!!!
De neked jò várakozást...
Komoly bajok vannak a fejedben.
100% hogy ilyen felfogással 40 évesen is szűz leszel.
De addig legalább egy nőgyűlölő incel leszel akinek még merevedési gondjai is lesznek .
Amúgy sok sikert. :D
Cimbora, én megértelek, annak idején én is eladtam volna a lelkemet egy szűz barátnőért, akivel aztán örök boldogság lesz (szintén 27F).
De a valóságot el kell fogadni. Szűz lányra középiskolás korban van reális esély, ha jó pasi vagy (én akkor még nem voltam az). 27 évesen erre az esély már csak matematikai.
Úgyhogy engedd el ezt a dolgot. Hidd el, a használt nőkkel is lehet nagyjából boldognak lenni. Ha nem is 10/10 boldogság, de olyan 10/7 még elérhető.
Én a helyedben inkább azon aggódnék, hogyan magyarázd ki a múltadat. Ha kamuzol, szorongásaid lesznek, és fel sem fog állni rendesen, ha igazat mondasz, valószínűleg elhajtanak. Én nem tudok elképzelni olyan nőt, aki őszintén tudna vágyni egy ennyi idős szűz férfira.
Szóval ne álmodozz. Már sosem fogod átélni azt a gyönyört, amikor egy lány a legféltettebb kincsét neked ajándékozza.
Légy reális, és nézelődj inkább a használt nők között.
Komolyan mondom:
Engedd el ezt az álmod!
És tudd hol a helyed a húspiacon!
Használt nők meg kur**k akik szexeltek. Hát ez jó vicc.
Akkor anyád is egy jó nagy k*rv* ,mert hidd el,apád az évek alatt jó sokszor használta . Akkor neked minden rokonod k*rv* :) annyira bírom az ilyet, hogy nem elég,hogy 27 évesen még szűz (magyarul 18 év feletti nem mélyen vallásos nőknek a büdös életbe nem fog kelleni), de még válogat is.
Esélyed max a nagyon ronda mélyen vallásos lányok között van, szóval irány a templom te magát középkorban képzelő, szorongásos balf**z. Túl sok volt a középkori sorozatokból...
Akkor mégis mi a megfelelő kifejezés?
"Csak olyan nőkre van már kilátásod, akit előtted már mások megdugtak."
Így lesz mindenki kicsi lelkének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!