Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Zavarna titeket, ha a kiszemelt férfi szeretné a komoly zenét is?
Bezzeg 50 éve minden táskarádióból a komolyzene ömlött, ne légy csacsi.
A komolyzene is rétegzene. A Zeneakadémia, a Konzi, az Opera tele van fiatal muzsikusokkal és fiatal rajongókkal manapság is.
A gagyi hörgős metált kikérem magamnak :D
Szeretem a komolyzenét is, de szeretek hörgős metált is. Vannak ám közöttük ötletes, sokszor komolyzenei összetettségű zenét játszók. Pl: Car Bomb, Mesuggah - ők pl ritmusilag hatalmasak, alig bírod követni, hogy mi történik a zenében, marha érdekes. Jinjer - ebben egy csajszi váltogatja a kellemes énekhangját és a hörgést, sok-sok progresszív elemmel kombinált zenét játszanak. Kifejezetten igényesek. Gojira, Persefone, Wildrun - ők pedig a csúcs számomra ebben a műfajban. Baromi összetett dalokat írnak.
Jó, vannak köztük jók, de sajnos ott is elég elterjedt a gagyi ahol csak megy a "dzs ss dzs ss dzs ss dzs" zene és rá a "hööööö höhööö öööööööööö" "ének".
Szinte teljesen hidegen hagy, milyen zeneket hallgat a parom. Van sajat telefonja, sajat fulhallgatoval, es nekem is, itthon nem szoktunk zenet hallgatni, csak takaritas kozben, valamilyen popzene listat Spotifyon (egyikunknek sem a popzene a kedvenc mufaja, de mind a ketten szeretjuk alkalmankenk a hatterben), illetve en szoktam a sajat kedvenceimet reggelente keszulodes kozben.
Az, hogy aztan ki mit hallgat egymaga, lenyegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!