Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Zavarna titeket, ha a kiszemelt férfi szeretné a komoly zenét is?

Figyelt kérdés
Mozart, John Williams, Klaus Badelt, stb.
2020. jan. 13. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg 50 éve minden táskarádióból a komolyzene ömlött, ne légy csacsi.

A komolyzene is rétegzene. A Zeneakadémia, a Konzi, az Opera tele van fiatal muzsikusokkal és fiatal rajongókkal manapság is.

2020. jan. 13. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Nem szoktam hallgatni ugyan magamtól, de nem utálom. Lehet jobban megkedvelném.
2020. jan. 13. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A gagyi hörgős metált kikérem magamnak :D

Szeretem a komolyzenét is, de szeretek hörgős metált is. Vannak ám közöttük ötletes, sokszor komolyzenei összetettségű zenét játszók. Pl: Car Bomb, Mesuggah - ők pl ritmusilag hatalmasak, alig bírod követni, hogy mi történik a zenében, marha érdekes. Jinjer - ebben egy csajszi váltogatja a kellemes énekhangját és a hörgést, sok-sok progresszív elemmel kombinált zenét játszanak. Kifejezetten igényesek. Gojira, Persefone, Wildrun - ők pedig a csúcs számomra ebben a műfajban. Baromi összetett dalokat írnak.

2020. jan. 13. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
19%

Jó, vannak köztük jók, de sajnos ott is elég elterjedt a gagyi ahol csak megy a "dzs ss dzs ss dzs ss dzs" zene és rá a "hööööö höhööö öööööööööö" "ének".

2020. jan. 13. 22:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szinte teljesen hidegen hagy, milyen zeneket hallgat a parom. Van sajat telefonja, sajat fulhallgatoval, es nekem is, itthon nem szoktunk zenet hallgatni, csak takaritas kozben, valamilyen popzene listat Spotifyon (egyikunknek sem a popzene a kedvenc mufaja, de mind a ketten szeretjuk alkalmankenk a hatterben), illetve en szoktam a sajat kedvenceimet reggelente keszulodes kozben.

Az, hogy aztan ki mit hallgat egymaga, lenyegtelen.

2020. jan. 14. 02:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, van amit én is szeretek. De csatlakozom az előzőhöz az otthoni zene üvölttetést műfajtól független nem kedvelem. Hallgassa fülessel, én is azt teszem.
2020. jan. 14. 03:43
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
az, hogy a mulatós utálattal le lettem pontozva, azt jelenti, hogy tele van az oldal őket kedvelő, nem olyan okos emberekkel?
2020. jan. 14. 09:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Dehogy zavar. Vőlegényem szereti, járunk az Erkelbe, többször nézünk és hallgatunk operát.
2020. jan. 14. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!