Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 45-50 közötti középkorú férfit itt miért szólít (én csak 33 vagyok) itt mindenki nagypapának? Ezek szerint 23 évesen mindenki anya,46 évesen meg nagypapi? Eddig azt hittem 55 felett van ez.
Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 23:33
11/13 anonim válasza:
Mert sok közüllük az. Anno korábban vállaltak gyereket. Sok 50 évesnek 30 éves gyerekei vannak. Azok a kitolódott szülési határok mellett is többnyire megszülték már az elsőt.
12/13 anonim válasza:
Az az igazság hogy olyan 35 körül fordul a kocka és már idősnek számít az ember. Férfi és nő egyaránt. Kicsit egy 5 évet túlzónak a trollok de 35 nél már tényleg öregnek számítanak. Akkor meg külön ha 17-8 vagy 20 as évei elején levő lányokat akarnak maguknak már öregen.
13/13 anonim válasza:
A 35-55 közötti koroszály a középkorú, onnantól vagy idős. De amúgy ja, sok 50 éves pasi már nagypapa, vagy legalábbis lehetne már, hiszen huszon x éves felnőtt gyerekei vannak. (vagy akár 30 ha tényleg korán jött)
Aki a korához illő korosztályban nézelődik, azt nem is szokták megszólni, de egy 45-50-es pasi ha a lánya korosztályánál nyomul, az bizony gusztustalan. És nekik már papi. Kivéve, ha sármosan öregszik, de ez a férfiaknak csupán kb 5-10%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!