Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy aszexualisnak párt találnia?
Igyekszem válaszolni.
Szóval, mindig is sejtettem, hogy aszexualis vagyok már a gimnázium első évében is tudtam. Sose vonzott egyik nem sem igazán, ha meg is néztem valamelyiket az egyszerű kíváncsiságból volt.
És igen, néha valóban jó lenne valakihez oda bújni, ha éppen rám jön a szeretethiány, de ez szintén nem szexuális töltetű.
Értem miért írod, hogy nőként konkrétan lehetetlen párt találni így, bár be kell vallanom, hogy nem is igazán értem szükségét, mint ahogy többen is írtátok. Mindig is független voltam és élveztem az egyedülállóságot.
Ping ezért soha sem volt még kapcsolatom, de valahogy kétlem is, hogy kész - hiszen maximum kíváncsiságból mennék bele.
Ahogy egyikotok írta is; én is introvertalt vagyok egy valószínűleges Aspergerrel megspékelve, szóval alapból befelé forduló. A barátaimat sem igazán keresem, habár tartjuk a kapcsolatot, de szeretem a tisztes távolságot megtartani és már magában a társas kapcsolatok fenntartása is nehézséget okoz.
Emellett valóban jó lenne néha valaki, aki teljesen megért és mellettem áll, nemcsak barát szintjén. Ez a vágy azonban olyan kis rövidke bennem, hogy azonnal gyorshalált hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!