Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves pasik! Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves pasik! Tényleg ekkora baj ha egy lányt "túl gyorsan" ágyba lehet vinni?

Figyelt kérdés

Van egy ezeréves ismerősöm, nagyon sokat dumáltunk az elmúlt időszakban arról hogy mennyire nehéz társat találni manapság, de ő mennyire vágyna egy jó barátnőre stb. Tök jól kijöttünk egymással, éreztem hogy egy hullámhosszon vagyunk. A 3. találkozó alkalmával lefeküdtünk egymással... majd pár napra rá megint... én azt gondoltam hogy alakul valami mivel arról beszélt mennyire vágyna valakire, de egy szexkapcsolatban találtam magam,mivel csak akkor keresett ha szexelni akart. Szóval megszakítottam ezt a dolgot...

Nem igazán értem mi történt.

Ha nem is ezt a sztorit vesszük alapul , akkor baj ha egy lány szereti a szexet és 24 évesen nem kell heteket könyörögni neki h ágyba bújhassanak vele? Akit 2. 3. randit megfektetnek az el van könyvelve ,hogy Ő csak erre jó?

Egy barátnőm szerint ez hülyeség, mivel ő 5 éve már hogy együtt van a pasijával és az első randin már szexeltek. Megkérdezte a barátját is és azt mondta h egyáltalán nem befolyásolta ez a dolog....

Ti mit gondoltok?

2020. jan. 9. 23:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól írtad: Nettó fszság.

Az meg, hogy beszélgettetek... Az megvan, amikor a nők előadják, hogy attól, hogy eldumálgatnak egy sráccal, még nem akarnak semmit? Hát, ez a srácokra is vonatkozik. Velem is volt már, hogy simán dumálgattam egy csajjal, de tényleg, mint egy haver, majd benyögte, hogy miért nem hívom már randira.

A csaj egyáltalán nem volt az esetem.

De olyan is volt, hogy beszélgettünk, lett szex, sosem akartam tőle többet, de ő valamiért azt magyarázgatta nekem, hogy ő ezt jobban tudja és én mindenképp csak őt akarom...

2020. jan. 10. 00:05
 12/23 A kérdező kommentje:

Ertem ,

Tehat a valasz Az h nem vagyok eleg jo neki.

De amiota bezartam a kapukat,azota megkeresett meg vagy hatszor hogy szexeljunk..

2020. jan. 10. 00:08
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

#12: Így van, nem vagy elég jó neki. (Bár szerintem ne degradált ennyire magad, szimplán csak ilyen a srác.)

Nem véletlen, hogy a szex miatt keresett.

2020. jan. 10. 00:13
 14/23 A kérdező kommentje:

Őszintén, megmondtam neki (csak ezt eddig nem írtam le), hogy én azért mentem bele ebbe mert azt hittem lehet belőle valami komoly. De Ő azt mondta rá , hogy úgy érzi nem működne kettőnk között a dolog, de nem tudta megmondani miért nem.

De akkor így már logikus hogy nem jöttem be neki eléggé...Akkor nem a korai szex volt az ok tényleg.

Viszont mindezekután nem tudom minek keres még meg , szex reményében...

2020. jan. 10. 00:26
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Jó kérdés,nyilván most hazudhatnék de nem teszem,számomra ez eléggé érdekes,ha egy hosszú kapcsolatot szeretnék akkor nem tudnék le feküdni 1-3 alkalom után, először jól meg szeretném ismerni,hogy érzi magát a saját bőrében? mik a tervei? nem szeretnék kapkodni mert az nem szokott jól el sülni általában legalább is szerintem,ha rövid kapcsolatot akarok nyilván nem számít.
2020. jan. 10. 00:59
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

A lofszt fszság. Ez így van. Nekem lehet egy nő akármilyen top, ha első éjszakán megfektetem abból kapcsolat nem lesz. Ne azokból indulj ki akik itt válaszolnak. Ők azért maradtak együtt mert amúgy sem tehetnék meg hogy válogassanak.

Bizony ha egy nő hamar beadja magát ott vége.

2020. jan. 10. 05:41
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig könnyen adtam magam, első 1-3 randik közül valamelyiken mindig lefeküdtem az adott pasival, és egyáltalán nem ezen múlt, hogy lesz-e belőle folytatás vagy sem. Attól függ, hogy mennyire fogod meg, mennyire érzi jól magát veled szextől függetlenül is, meg gondolom még egy csomó más mindentől, amit nem biztos, hogy akár ő, akár más meg tud magyarázni, gondolom hasonlóan, mint nálunk, én sem mindig tudom elmondani, valakivel miért akarok vagy nem akarok együtt lenni.

Az, hogy még keres, az nem meglepő, ő szexkapcsolatot akar, el is mondta, megbeszéltétek, részéről nem történt semmi, nála megy minden tovább mint eddig. Az, hogy előzőleg hajnalig írogattatok meg minden az semmit sem jelent, a kezdeti energiabefektetése nagy volt, hogy megkapjon, gondolom az utóbbi időben már nem nagyon volt jellemző ez a típusú kommunikáció.

2020. jan. 10. 07:57
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem egy férfi ha meg akar kapni egy nőt mindegy meddig keresi őt és meddig tartja vele a kapcsolatot. Amíg nem érzi hogy csak szédítik, addig igyekszik minél tovább minél közelebb maradni. Aztán ha sikerült "leterítenie a vadat" már nem is akkora kihívás neki, mert idővel úgyis le kéne futni vele a szokásos köröket ha esetleg kapcsolatot akarna tőle a férfi. "Szia, milyen napod volt, hogy vagy, rokonokkal mi van, stb..."

Van aki meg akar kapcsolatot és ezért nem tartja sokra ha egy nő könnyen adja magát mert akkor másnak is könnyen meglett a csaj. Aztán ki tudja ezekkel a "felesleges ismerkedési körökkel" hány de hány férfinak tolta le a bugyit a "két szép szeméért". Én is csak egy halmaznak a része vagyok ami a kérdező és társai fejében létezik. Egy név egy listán.

Ha meg mégsem megy be a nő lakásába a férfi el van gyávának könyvelve. Miért is? Mert a "nő" általánosít és siet? Vagy mert az az igazi férfi aki egyből kapura tör? Talán esélyt kéne adni és visszavenni a tempóból. Addig meg ott a kezed ha viszket a suna.

Tessék flörtölni meg ismerkedni normálisan is nem csak randi címszó alatt.

Amit leírtam az csak két véglet. Ezen belül lehetnek olyanok akik k.rnak egyet aztán ásó kapa ló..sz esti fényben. Mint a többször, bizonyítottan, és jó mélyen tisztelt kérdezőnek a barátnője.

2020. jan. 10. 09:21
 19/23 A kérdező kommentje:
18 , egy szavadat se ertem
2020. jan. 10. 10:24
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Ezt a hülyeséget a nők találták ki.

Akiket a műmájer átbacott

2020. jan. 10. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!