Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves pasik! Tényleg ekkora baj ha egy lányt "túl gyorsan" ágyba lehet vinni?
Van egy ezeréves ismerősöm, nagyon sokat dumáltunk az elmúlt időszakban arról hogy mennyire nehéz társat találni manapság, de ő mennyire vágyna egy jó barátnőre stb. Tök jól kijöttünk egymással, éreztem hogy egy hullámhosszon vagyunk. A 3. találkozó alkalmával lefeküdtünk egymással... majd pár napra rá megint... én azt gondoltam hogy alakul valami mivel arról beszélt mennyire vágyna valakire, de egy szexkapcsolatban találtam magam,mivel csak akkor keresett ha szexelni akart. Szóval megszakítottam ezt a dolgot...
Nem igazán értem mi történt.
Ha nem is ezt a sztorit vesszük alapul , akkor baj ha egy lány szereti a szexet és 24 évesen nem kell heteket könyörögni neki h ágyba bújhassanak vele? Akit 2. 3. randit megfektetnek az el van könyvelve ,hogy Ő csak erre jó?
Egy barátnőm szerint ez hülyeség, mivel ő 5 éve már hogy együtt van a pasijával és az első randin már szexeltek. Megkérdezte a barátját is és azt mondta h egyáltalán nem befolyásolta ez a dolog....
Ti mit gondoltok?
Ha könnyen jön akkor szexre mindenképp jó, ha másra nem is. Ha esetleg időközben megismerem és kiderül hogy szeretek vele lenni szex nélkül is akkor lesz kapcsolat.
Ha nem akkor marad szexpartner.
Ha nehezen adja magat es ki se jövünk akkor semmi nem lesz.
Ha kitartó de nagyon bejön akkor tartós kapcsolat lesz.
Nem, nem baj. A baj az, hogy pár nő teljesen logikátlanul alkot meg a kis fejében egy elméletet.
Ha olyan sráccal fekszel le, aki csak szexet akar, ezért lehazudja azt, amit hallani akarsz, akkor csak szexelni fog veled. Ő akkor is csak szexre használna, ha 20 év után adod be a derekad. Ezek alapján a srácok alapján az összes sráccal kapcsolatban általánosítani vicc.
Nekem volt több éves, komoly kapcsolatom olyan lánnyal, akivel 2. randin már szex volt, elég durván. Az elsőn csak azért nem, mert pont jött valaki felénk a parkban.
Ez csak a nők között népszerű teória. Csakis arra való, hogy ne kelljen mélyen magadba nézned, hanem helyette ráfogd, hogy csak "taktikai hibát" vétettél, így már nincs is olyan nagy baj...
Valójában az történt, hogy egyáltalán nem fogtad meg, ezen pedig az sem változtatott volna, ha hetekig szívatod (mindkettőtöket).
Az ok, hogy nem vagytok kapcsolatban, az nem azért van mert lefeküdtél vele, hanem más okai lehetnek!
Könyörögni meg amúgy sem szeret 1 férfi sem a csajnak
tehát az nettó f...szság ha valaki erre azt mondja h
"persze túl könnnyen megkapott" meg h "Nincs tartásod a szemében"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!