Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesten csak az nem kap 230 nettót (ott nincs is olyan
munkahely azt mondják) és az nem talál barátnőt, aki
lúzer, buta és nem akar dolgozni és csajozni?
#9 Miért ellentmondás? Írd csak le.
2020. jan. 9. 14:49
"#8 De akkor mégis számít a pénz igaz?" - Számít, hogy a partnerem is el tudja tartani magát, ahogy én is eltartom magam, a társ számomra nem azt jelenti, hogy örökbe fogadok egy nagykorú férfit, akit az anyja már nem akar tovább nevelni. :-) Nyugi, nekem más pénze nem kell, keresek eleget, de a hisztizőket, másokra mutogatókat, lustákat nem támogatom. Ha majd gyereket akarok, szülök, vagy örökbe fogadok.
2020. jan. 9. 14:54
KB 1500 olyan állás van Budapesten aminél 250.000a fizu. Ha manapság valaki nem tud elhelyezkedni Budapesten, az nem is akar dolgozni csak picsogni és rinyálni hogy: -Juj a rendszer, a mai világ, bezzeg régen, másnak könnyű, rossz gyermekkor, megfelelési kényszer... Bla-bla-Blaa.
2020. jan. 9. 15:06
13: Vidéken 3 féleképp kereshetsz ennyit: Jó diplomával, vagy 3 műszakkal (életed nem lesz, nem hogy csajozni időd), vagy kib_szottsok maszekkal jó szakemberként (és megintcsak időd nem lesz)
2020. jan. 9. 19:13
15/19 A kérdező kommentje:
Debrecenben közgazdász s36 éves ismerősöm államnál 240 et keres kereken. Pestre is hívták, 390 ért. Ott ennyivel többet adnak ugyanazért.
De sokan vannak, akik valóban többet keresnek mint nettó 230 ezer, viszont annyit kell dolgozzanak ezért, hogy nulla szabadidejük van és gyakorlatilag egyáltalán nincs is idejük a csajozásra (internet nem számít, mert 90%-ban semmit nem írnak vissza a nők, a maradék is csak kéreti magát vagy insta követőket keres).
2020. jan. 9. 22:56
17/19 A kérdező kommentje:
Az teny h neten 100 bol 1 talal part es az sem tart legtobbszor sokaig.
Ezek a vidéki legendák...
Nem a szóbeszédnek kéne hinni, hanem megnézni pl. a közalkalmazotti bértáblát. Párom és én mindketten hivatalban dolgozunk, felsőfokú végzettséggel és egyikünk sem kap 230 nettót. Plusz juttatásokkal együtt sem.
"Nő nettó 800 alatt nem áll szóba senkivel, így a csajozás felejtős 230-nál."
Akkor én nem vagyok nő. Köszi, hogy felvilágosítottál. Legközelebb a személyes adataimnál azt írom, hogy 3 - reptoid. :))
2020. jan. 10. 12:47
Nem tudom, honnan szedted ezt, de ez nagyon nem igaz. Persze attól is függ, mit dolgozik az ember, mert fizikai munkásként, sima eladóként stb. nehéz azért ennyit Bp-n is összehozni, vagy munkahelytől, ipartól függ.
Az megint más kérdés, hogy milyen nőkre hajt... mert ha egy minimálbéres munka mellett csak az instamodellek jönnek szóba vagy átlagosnak mondja a sminkeletlen modellt, akkor nyilván elég nehéz barátnőt kifogni.
2020. jan. 11. 15:57
Kapcsolódó kérdések: