Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfias szakmában dolgozók:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias szakmában dolgozók: aki lemarad, kimarad?

Figyelt kérdés

Informatikus vagyok, tehát a munkahelyemen nem nagyon vannak nők, az a kevés kivétel pedig vagy foglalt, vagy vállalhatatlan kinézetű, igénytelen.

Férfiak közül 2 csoportot lehet megkülönböztetni:

1. iskolai éveik óta tartós kapcsolatban élők, házasok

2. évek óta egyedülállók, párkapcsolati téren kilátástalan helyzetben lévők (ha úgy tetszik, incelek)

Namármost kinézettől és személyiségtől teljesen független, hogy ki melyikbe sorolható. Sok emberből, akinek felesége van, ki nem nézném, míg elfogadható kinézetű, normális stílusúak vannak egyedül.

Az első csoportnak egyértelműen szerencséje volt, mert anno jókor voltak jó helyen. A többiek viszont örök magányra vannak ítélve az ismerkedési lehetőségek hiányában?

2020. jan. 7. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szoftverfejlesztőként dolgozom, méghozzá itthonról. Ehhez képest ismerkedem nőkkel... Az más kérdés, hogy többnyire elutasítanak, de ettől függetlenül próbálkozom.
2020. jan. 7. 10:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül táncol annyi informatikus.

Keressél olyan hobbit, ahol sok nővel fogsz találkozni.

2020. jan. 7. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Áh, nem ezen múlik, hanem azon, hogy mennyit keresel. Egy szint felett mindegy, de ha túl keveset, akkor - teljesen jogosan - senkinél nem lesz esélyed. Kár, hogy érintett vagyok ebben :D
2020. jan. 7. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

> Áh, nem ezen múlik, hanem azon, hogy mennyit keresel.

Nem, nem ezen múlik. Ezt addig mondja magának az ember, amíg nem keres jól. Utána rájön, hogy hiába a kocsi és a luxusutak, ugyanúgy a szépfiút választják, még ha BKV-val jön is. Korban a 20-as korosztályhoz tartozom, róluk beszélek.

2020. jan. 7. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

De ha van pénzed, akkor legalább boldog lehetsz, van lehetőséges az önkifejezésre, a kiteljesedésre. Az pedig van akinél nagyobb pozitívum, mint a natúr szépség.

2020. jan. 7. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy az incelek miket találnak ki. Én a pénzem kb felét informatikai cuccokra költöm. Nas, tablet, laptop. Most rakok össze új asztalit.

Még is volt olyan nő aki igen agresszívan érdeklődött hogy van e b nőm meg volt olyan is aki hozzám akart jönni.

[link]

Most mondnám hogy ez nem az informatikától függ.

De úgy sem hinnéd el. Sőt tapasztalatim szerint még örülni is szoktak ha gond van a géppel v bármi periféria szoftver kell.... Legalább

van ingyen ember hozzá.

2020. jan. 7. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Infósok azért el vannak eresztve pénzzel. Nem gond kicsit felvágósabbnak lenni, önbizalmat „venni”. Nem lehet lemaradni semmiről mindig vannak helyek, ahol lehet ismerkedni. Főleg manapság. Internet mindenre lehetőséget ad. A munkahelyi haver feleségének is lehet épp van egy szingli barátnője. De lehet menni mindenféle társas hobbira is, mint társasjáték estek, túracsoport, bármilyen sport, edzés, tánc... mindenhol lehet ismerkedni.

Legjobb összeírás az amerikai, ami nyilván nem fedi teljesen a magyar valóságot, de mutatja a trendet. Tudni kell, hogy a legtöbb ember manapság a neten ismerkedik meg egymással. Extrovertáltaknál jellemző még a buli/fesztivál/kocsma/étterem/kávézó. Aztán jön az ismerősön/munkatárson keresztül.

[link]

(Ha jól rémlik itt mindegyik hozzá van adva, tehát aki egyetemen ismerte meg apárját, de egy barát által, annál minkét értékbe beleszámították a válaszát. Így pontosabb szerintem is. Nagyon jó diagram. )

És igen... jókor kell lenni jó helyen, illetve kezdeményezni kell. Utána kell menni, tenni kell érte, mert az igazi nem fog bekopogtagni sem otthon, sem a munkahelyeden, sem sehol. Meg kell találnod.

2020. jan. 7. 11:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én és a párom is IT-ben dolgozunk... Többször is beszéltük, hogy ezen a területen rengeteg olyan ember dolgozik, akiknek a szociális készségei a nullán vannak. Például nálunk úgy vetnek oda az ügyfélnek mindig engem, mint valami eledelt az oroszlánok elé. Hogy majd én megoldom, csináljak valamit, ők nem fognak beszélni, kínlódni, mindenki hülye... Nekik meg olyan modoruk meg stílusuk van, hogy agyamra mennek már akkor, mikor még csak hisztiznekaz irodában. Páromnál sem más a helyzet, ott is 2 ember az, aki kifejezetten jó arc és akiket általában minden kommunikációs feladattal megbíznak, a többivel még kollégák között is néha nehéz dolguk van a stílusuk, a megrögzõttségük és a szögletességük miatt...

Igen, az is egy ok, hogy kevés a nő a szakmában (azt a keveset sem tiszteli a felük, mert hülye nő ne tudjon már kódolni, főleg ha jól is néz ki, meg velük is megy az okoskodás...), de az is egy ok, hogy nem tudom mi az ok és az okozat, de nagyon nem tanultak meg bánni emberekkel. Nekem is idő volt nem kiakadni ezen és nem magamra venni nagyon sok dolgot.

Szerintem erre kellene gyúrni, sok dolgot megoldana. Mellesleg az IT általában csak egy részleg a cégnél. Sok csaj van a hren és a gazdaságin is, de munkahelyen sem kötelező csajozni. Mi is edzünk, megyünk erre-arra, nem is munkahelyen ismertük meg egymást, szóval hajrá.

2020. jan. 7. 11:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Nincs köze a szakmának a nő megtalálásához. Én egyéni vállalkozó vagyok, otthonról dolgozok egy szál laptopon, mégis rengeteg nővel találkozok, randizok stb.

Tapasztalom szerint a nőknek a pénz 20-30 éves kor között között számít. 20 alatt elég ha jóképű a srác. 30 fölött pedig rájönnek, hogy boldogtalanok, és előtérbe kerül a megbízhatóság, a tisztelet és a szeretet.

Persze aranyásók mindig lesznek, akik a szétalázás mellett bevállalják a gazdag pasit.

2020. jan. 7. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nemcsak munkahelyen / szakmán belül lehet nőt találni, a párok többsége nem is így jön össze, sőt inkább kerüli a munkahelyen ismerkedést a házinyúlra nem lövünk szabály alapján, mert iszonyat kínos szakítás után egütt dolgozni.

Akinek jók a kommunikációs készségei, az még akkor is talál magának társat, ha amúgy nem is annyira szép és nem is annyira gazdag. Lehet társkeresőzni, lehet új hobbit szerezni - táncolni, társasjátékklubba járni, sportolni menni... ha okosan csinálod, még utcán vagy egyéb nyilvános helyen ismerkedni is. Az sem árt, ha vannak olyan barátaid, akik nem a 4 fal között élnek, mert ők is össze tudnak ismertetni nőkkel.

2020. jan. 7. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!