Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki meg tudja mondani azt egy kép alapján hogy mi lehet a gond amiért valaki nem annyira sikeres az ellenkező nemnél?
Nekem sem kell kép, jó emberismerő vagyok. Nagyon ritka a brutálisan ronda nő/férfi. A hiba inkább a kisugárzásban vagy a stílusban van. Férfiaknál a balfszkodás, hebeg-habog maga alá vizel, ha köszönni kell egy nőnek. A nőknél meg az, h olyan hülye, hogy világít a negró a szájában.
Látatlanban megmondom, hogy veled az a baj, h írtózatos gátlásoktól szenvedsz, és ezt bizony 10 kilométerről megérzik a nők. Vadidegenektől kérsz jellemrajzot egy fénykép alapján? Ne már! Ez annyira gáz. Szóval ezért nem vagy sikeres az ellenkező nemnél.
Meg tudom mondani, de sok jóra ne számíts!
99% hogy ugyanaz a bajod, mint az ittlévő emberek többségének. Szimplán intelligencia hiány.
Amúgy itt az oldalon nem intelligenciahiány a jellemző,mint ahogy irta valaki, hanem inkább önbizalomhiány.
Kérdező. Először is békülj ki magaddal. Járj mondjuk edzeni, attól magabiztosabb leszel, és ez kisugárzik majd. Mosolyogj többet.
És szerintem a borostás, szakállas arc nagyon vonzó. Neked is jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!