Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ő hány pontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ő hány pontos férfi? Ha nekem, átlagos szürke egér nőként, ilyen az ideàlom, örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jan. 4. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, ilyen Cristiano Ronaldo-kaliberű muksó lesz, puszta trollkodásból.

Ne aggódj, ez még nem olyan hú, de teljesíthetetlen szint. Szóval ha a személyiségeddel nincs gáz, akkor röhögve összejöhet.

2020. jan. 4. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Atlagos, de tok mindegy, mert egy ilyen ferfinak is siman lehet, hogy egyaltalan nem jossz be. A valosagban nem szintek alapjan randiznak az emberek!
2020. jan. 4. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Minden faluban 5 ilyet találtok, semmi extrát nem látok. A csaj viszont elég jó
2020. jan. 4. 22:30
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
A srác teljesen átlagos, de az értelem nem csillan a tekintetén, ez számomra lehangolóbb, mint a külseje. :) 5-6/10 A csaj a vidiben sztem mint külsőre, mint értelmileg felette van, nem sokkal, de jobb kategória.
2020. jan. 4. 22:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is 6-7 körül. Átlagos, talán az átlag felső határa. Nem gondolom hogy egy átlagos nőnek elérhetetlen lenne ez a férfi.
2020. jan. 4. 23:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a szürke egér szót nem a külső alapján használom, mivel nincs két egyforma ember, nincsenek szürke egerek sem. Meg hát ízlések és pofonok :)

A belső tulajdonság, a személyiség, az intellektus már más kérdés, ott már találunk ilyeneket

2020. jan. 5. 01:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem pontoznék. Meg kinek mi a szép. Vagy igen, vagy nem. Ő az igen kategória (külsőre, amit a belső erősen befolyàsol).

Àtlagos nő vagyok, és nagyon nehéz talàlni ilyen palit, aki mellette kompatibilis belsőre is velem.

2020. jan. 5. 01:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk Magyarországon jobb az átlagosnál az a férfi, aki nincs elhízva, mert fiatalon, a 30-as éveikben már gurulnak, de minimum befigyel a sörhas meg a toka, tisztelet a kivételnek. Ez a férfi a videóban ilyen 7-8/10, ha pontozni kell. Látszik, hogy nem elhanyagolt a külseje. Nem lehetetlen megszerezni, de oda kell tenni magad, aki itt így néz ki, az válogat mint a fene.
2020. jan. 5. 10:40
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Ezerszer jobban nézek ki. Testre is, arcra is.
2020. nov. 13. 08:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Annyi előnye van, hogy magas.
2020. nov. 13. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!