Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes még próbálkoznom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még próbálkoznom?

Figyelt kérdés
Van egy nő, akit egyszerűen nem bírok hosszútávon kiverni a fejemből. Nem jöttünk össze soha, csak fészen jutottunk "ismerősi" státuszig. Egy idő után törölt, nem is forszíroztam a dolgot, de valahogy a mai napig rendszeresen eszembe jut. Komolyan, olyan vagyok, mint egy tini, így 34 évesen..
2020. jan. 3. 20:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Ő 32 éves.
2020. jan. 3. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Próba cseresznye. Veszteni valód nincs.
2020. jan. 3. 20:09
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy érdemes lenne.
2020. jan. 3. 20:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is amondó vagyok, sajnos.
2020. jan. 3. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem mindenképpen próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, max. ha nem kölcsönös az érdeklődés, legalább túl tudsz lépni végre rajta! 😉
2020. jan. 3. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elég egyértelmű elutasítás, hogy törölt. Én lapoznék a helyedben.
2020. jan. 4. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne kezd el zaklatni! Nem kellesz neki fogadd férfi módra .
2020. jan. 4. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaj, Isten ments! Arra jutottam, hogy ha esetleg az utcán vagy valahol véletlenül találkoznánk, max. köszönnék neki, és ha látnám, hogy nyitottan fogadja, akkor megpróbálnék beszélgetést kezdeményezni. Nem vagyok az az elmebeteg és/vagy dicpic küldő fajta.
2020. jan. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!