Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lányoknál lenne érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányoknál lenne érdemes próbálkoznom ezekkel a paraméterekkel?

Figyelt kérdés

A jó: mások állítása szerint határozott ember benyomását teszem, igényesen és előnyösen öltözködöm, rendszeresen edzem, jóval átlag fölött keresek, és széles körű az érdeklődésem, egy csomó izgalmas dolgot csinálok (nem írok konkrétumot, mert nem akarom, hogy beazonosítsanak).

A rossz: csak 176 centi vagyok, nehezen izmosodom így 2 év edzés után is csak szálkás vagyok, nem kifejezetten izmos. Nagyon alacsony az önbizalmam a nőkkel kapcsolatosan, nehezen hiszem el, hogy bármelyik is tényleg vonzónak tartana. Kisfiús arcom van, ami miatt inkább 20-21-nek szoktak nézni, pedig majdnem 30 vagyok.

2019. ápr. 9. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogy akarsz úgy őszintén párkapcsolatot, ha képtelen vagy felfogni, hogy az adott lánynak az érzései teljesen őszintén veled kapcsolatban és hogy te is szerethető vagy?

Így senki se akar majd téged, mert senkinek nincs arra ideje, hogy bizonygassa neked hetekig, hogy tényleg megfelelő vagy te a számára.

Nőj fel.

Párom 172 centi, szóval erről csak ennyit. 6 éve együtt vagyunk boldogan.

2019. ápr. 9. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahj, légy már férfi! 176 nem is annyira gáz. Volt már komolyabb kapcsolatod?
2019. ápr. 9. 20:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt. Egyik olyan lány sem jött össze velem vagy maradt meg mellettem pár hétnél tovább, akihez komolyan vonzódtam volna.
2019. ápr. 9. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet, hogy valami egészen más a probléma, mint a magasság, kisfiús arc?!
2019. ápr. 9. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem benned van a hiba. A mai, magyar nőknek nem lehet megfelelni, senki sem elég tökéletes nekik. De xard le, ne foglalkozz velük. :) F
2019. ápr. 9. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Időnként kikerül ez a kérdés, minimálisan átfogalmazva. Újra ugyanazt tudom írni: Ha valóban ilyen vagy, már rég belőtted volna magad. Itt a sztoriban valami nem stimmel.
2019. ápr. 10. 02:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt remélem azért tudod hogy a nők megérzik azt ha nem tudod magadat el fogadni,ez a legtöbb nőt el ilyeszti,ha nincs önbizalmad azt is megérzik és gondolom ezért sem tartott sokáig egy kapcsolatod sem.

Első körben magadban kell rendet tenni, tudod mik a hibáid most segíts magadon, fogadd el magad ez nem annyira nehéz dolog, masodik lépés pedig építs önbizalmat, vannak önfejlesztő könyvek amiket érdemes elolvasni,beszélj mineltöbb nővel is ez is tud segíteni egy fokon, ha ezek mennek jöhet a barátnő keresés hajrá sok sikert.

2020. jún. 16. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!