Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az hogy a korombeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a korombeli nok nem akarnak neten ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szoval mar tobbszor tapasztaltam hogy hiaba irok ra egy lanyra, elobb utobb megkapom h o nem akar neten ismerkedni. Ilyenkor el szoktam hivni valahova es utana tobbet nem valaszol. Furcsa, minthe ok nem lennenek a 21. Szazadban ahol ez elvileg teljesen termeszetes kene legyen. Ti mit gondoltok? Tapasztaltatok hasonlot?
2020. jan. 3. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

1, A korosztályodból rengeteg nő ismerkedik a neten és nyitott is rá. Ha jól nézel ki és elsőre jó benyomást keltesz. Ha ez nincs meg, akkor nem nyitottak.

2, Ha nem nyitottak, akkor ne erőlködj és ne erőltesd rá magad senkire.

3, Tényleg vicces, hogy kérdéstől függően egyszer az élőben való ismerkedés a gond, máskor a neten való. Harmadszor meg megy a panaszkodás, hogy a férfiak nem kezdeményeznek. És sokszor érezhetően ugyanazok a válaszolók írják ezeket, ugyanazokkal a százalékokkal.

2020. jan. 3. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem akar ott ismerkedni és elő találkozóra se jön, az mehet a levesbe és jöhet a következő.

Nem kell értük egy könnycseppet se ejteni.

(mind a 2 nem re vonatkozik)

2020. jan. 3. 20:21
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkednek azok, 90%-uk ugyanazzal a néhány szuper jóképű férfival beszélget.
2020. jan. 3. 21:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A te korosztályodbanl a nőknek többen is csapják a szelet, van miből válogatniuk, nem kell sok energiát belefektetniük a párkeresésbe.

Én úgy vagyok a párkereséssel, hogy minden nőt megtisztelek azzal, hogy őszintén tiszta szándékkal közeledek felé, ha ő nem kíváncsi rám,azt elfogadom, de akkor én sem veszem emberszámba. Ha tisztel annyira hogy eljön velem egy randira és utána mondja hogy nem egymást keressük, akkor még tisztelni is fogom.

2020. jan. 4. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!