Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjak párt magamnak? Keresem a szerelmet, hogyan találjon rám?
BUNKÓ VÁLASZOLÓKAT NEM KÉREK.
Szeretnék egy tartós kapcsolatot, szeretném megtalálni az igazit vagy valami hasonlót. Sok rossz kapcsolatom volt már, egyikkel sem feküdtem le.
A lényeg hogy okos legyen, érzelmileg is, legyenek céljai, szépek legyenek a fogai. Egészségesen éljen, ne dohányozzon. Érett legyen... Túl sok kérés ez igaz?
Olyat szeretnék akivel együtt tudnék fejlődni, mint ember
Sokáig elegem volt az összes férfiból,csak azt hallom mindenhonnan hogy nem tudnak mást csak dugni, mrgcsalni, megalázni,megverni, ki krll őket szolgálni.
Én ezt nem akarom
De úgy érzem, hogy nekem most már szükségem van valakire, csak nem tudom hogy ismerkedjek.
Kicsit félek is megbízni az emberekben, de hátha lenne végre egy pozitív élményem is
Tudna valaki tanácsot adni, hogy merre vannak "jó" férfiak? Tudtok valami kulturált környezetet, ahol szabadna ismerkedni? Mert utcán elég nehéz, nem is akarok kezdeményezni, hiszen az fura lenne nekem. Én csak szeretném megtalálni a másik felem, ehhrz szükség vam arra, hogy sok férfit megismerjek, hogy megtaláljam azt az egyet, aki igazán jó.
Előre is köszi a választ
Tanuló, 20/l/N
Szerintem 'L' betű van a 20 mellett...
Amúgy én is szeretnék egy normális lányt találni, csak fogalmam sincs, hogy hol találom meg, nekem sem könnyű az ismerkedés, (kicsit visszahúzódó természetűként) általában arra várok, hogy a lány valami jelet küldjön... 24F
13! 12 vagyok :D Tényleg L betű :D
Kérdező bocsi :D De az l/N megtévesztett mert az N-t láttam az L-t összetéveszetttem 1-el, átkozott gépek, mi? :D Sértő kezdősorom ne vedd magadra üdv : 12 es voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!