Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekel, ha ismerőst találtok Tinderen?
engem zavar, mert pl gimiben voltak, akik szekáltak és kicsit tartok tőle, hogy meglátnak ott vagy az ő ismerőseik
engem érdekel ha ismerőst találok, de én nem vagyok rosszindulatú ezzel kapcsolatban, csak a barátnőmmel mondjuk egymásnak vagy mutatjuk is, hogy "nézd kit találtam"
fent vagyok már amúgy, csak leírást nem nagyon merek írni emiatt
titeket nem zavar, ha egy negatív ismerős megtalál és esetleg egyszer számodra is kiderül, hogy megtalált?
kicsit összetiporták az önbizalmam gimiben, meg szépültem is szerintem, csakhát ez a gondolat mindig ott van, hogy még mindig rajtam ítélkeznek vagy valami ilyesmi és kicsit cikinek érzem, hogy fent vagyok
vannak sikereim, de leírás nélkül nem mindig olyan ember talál meg, akinek a személyisége passzolna az enyémhez, a külsőm megtévesztő a személyiségemmel szemben szerintem
L
Ugyan így vagyok én is ezzel. Emiatt nem merek kirakni fotót, leírást, stb. :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!