Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nincs sikerem tinderen, mert nálam sokkal jobb kinézetű nőket húzzuk jobbra csak?
Nem tehetek róla, ők az esetekben az ilyen Nagyon vonzó csinos lányok.
36 éves férfi vagyok és eddik egy barátnőm volt 26 éves koromban azóta sajnos semmi nincs, de egyszerűen nem tudok olyan nővel együtt lenni aki nem az esetem
Jézusom, tíz éve egyedül, de jól van, élj csak tovább az álomvilágodban.
Én meg jól szórakozok a pasikkal tinderen, pedig nem is vagyok túl jó nő.
Férfiként nem érdemes nézegezni, hogy kit húzol.
Mindenkit jobbra. Első körben a nők választanak!
Aztán jössz te! A matchek közül te választod ki, hogy kinek írsz.
És? Attól, hogy valakivel párba állok, nem jelenti azt, hogy beszélgetnem vagy találkoznom kell vele.
Ez csak idő és energiatakarékosság.
Jól írják. Ffiként egyetlen működőképes stratégia van, mind Tinderen, mind a való életben: mindenkit jobbra húzol, aztan ami bejön, abból válogatsz.
Viszont azt meg be kell nyelned, hogy általában egy kategóriával lejjebb van a csaj, mint te.
Nem is tudom, hogy mit vársz... azért annyi önértékelésednek lenni kéne, hacsak nem szeretnél magányosan meghalni, hogy végre leszállsz a magas lóról és nem csak a külsőt nézed... a jó nők nem valószínű, hogy veled fognak kezdeni
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!