Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak melyik nőtípust választanák inkább?
Figyelt kérdés
a, kedves, gondoskodó, közvetlen, házias, barátságos, mosolygós nő
b, magának való, keveset beszélő, makacs, néha flegma, de jólelkű, titokzatosabb nőt
?
ha ugyanúgy néznek ki tegyük fel.
2020. jan. 1. 20:52
11/18 anonim válasza:
#10. Hülye kérdéseid vannak... Zsák a foltját. Aki maga is zárkózottabb, titokzatosabb, de amúgy szociálisan nyílt, nem fog egy teljesen nyitott személyiségűt választani. Neki az terhelő. Kell az én idő, ahogy írta az előző. Nos, egy ennyire nyitott nőtől nem fogja megkapni, nem fognak passzolni, mint az "a" jelű nő.
12/18 anonim válasza:
B-t választanám, ha szép lába van.
13/18 anonim válasza:
B-t már választottam, de sajnos ő még nem választott engem
14/18 anonim válasza:
- Mindkettőt nem lehet?
- Amelyiket szeretem
- Amelyik engem szeret
- Amelyik jobban szopik.:)
- ha minden egyforma, akkor "A"
16/18 anonim válasza:
Nem maradna meg mellettem egy szűk szavú, magának való nő, mert szét szívnám a vérét és mivel állandóan pörögni kell velem, ezért vagy megváltozna vagy menekülne. Mondjuk a házias és a gondoskodó sem feltétlen az én pályám, hasonló okok miatt.
17/18 anonim válasza:
Azért szerencsére az ember személyisége ezeknél összetettebb. Szóval ezek az infók alapvetően nem jelentenek semmit. Ez ennél bonyolultabb. A legtöbben az A-t mondanák hozzám viszont pont a B illene jobban ennyi infó alapján.
18/18 anonim válasza:
én azt szeretem, ha velem barátságos
a többiekkel lehet flegma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!