Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a cuki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a cuki, bájos 16-18 éves lányok tetszenek meg vonzóak leginkább a számomra? Nagyon vágyom egy ilyen kapcsolatra. A tenyeremen hordoznám.30/f

Figyelt kérdés
Hol lehetne megismerkedni velük vagy van valami fórum?
2019. dec. 31. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van az, hogy ..?"

Azèrt, mert valoszinuleg legbelul nem erzed azt, hogy ott tart az eleted 30 evesen, ahol tartania "kellene". Es ugy erzed, ha egy joval fiatalabb partnerrel vagy, akkor az kepes rad ugymond felnezni, ami megnyugtatna az egodat.

Azonban, 30 eves felnott ferfikent gondolj bele, te 6-10 eve dolgozo, sok mindent atelt felnott ember vagy- mit tudsz szellemi, szemelyisegbeli erettseg teren kezdeni egy masodikos kozepiskolas lannyal, akinek a legnagyobb baja a masnapi tortenelem temazaro?

A kapcsolatotok SOSEM lenne egyenlosegen alapulo, kiegyensulyozott kapcsolat,akkora eletmodbeli, szemleletbeli es generacios kulonbsegeitek vannak.

2019. dec. 31. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Húgom 15 éves, belegondolni is rossz, hogy egy 30 éves balfsz hozzányúlna.
2020. jan. 1. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Sok-segítséget kaptam önismeretileg.Valóban történt velem valami 16 évesen.Leitatott egy férfi és "molesztált".Vannak,voltak velem egykorú nővel párkapcsolatom.Tudok férfi lenni mellettük és képviselni magamat.Szóval nincsen igazad #10-es.Viszont igaz amit írtál #1,nagyon szeretnék apa lenni.Viszont nem vagyok agyatlan.Sikeres üzlet ember vagyok havi kb 1 millát keresek.6# Valahol mindenki "beteg"ezért születtünk meg,fejlődjünk önismeretben és szeretetben,bölcsességben és aki ezzel nem ért 1 et az hazudik és fél szembe nézni a saját árnyékával.Én kitettem most ide.És #6-os!nincs kicsi farkam.Kb 20 cm.Azért írom ide most ezeket,h teljesebb kép legyen,Ez sokkal összetettebb elhangzott néhány aspektus ami rész igazságok de önmagukban kevés,hogy az ember egy objektív kórképet kapjon.És az a véleményem h nem véletlen ki mit válaszol hiszen mindenki magából indul ki és a saját szűrőjén látja a világot.Izgalmas árnyék munkát mindenkinek és köszönöm a véleményeket.
2020. jan. 5. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már jól leírták, kiegészítve: az ilyen lányok esze még nem a gyerekszülésen jár. Kívülről, biológiailag már felnőtt nők, belül még gyerekek, őszinték, nem akarják elvenni az életedet. Volt nekem is 30+-osan 15 éves barátnőm, a korához képest jóval komolyabb gondolkodásmóddal. Nem volt agyonsminkelve, nem tett föl seprűszerű műszempillákat, abszolút természetes volt. Ő meg utálta a csak szexre vágyó kanos és infantilis iskolatársait. Lehet pedofil állatnak nevezni, mindkét fél részéről megvolt az összhang :).
2020. jan. 10. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!