Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a cuki, bájos 16-18 éves lányok tetszenek meg vonzóak leginkább a számomra? Nagyon vágyom egy ilyen kapcsolatra. A tenyeremen hordoznám.30/f
Én pont egy ilyen kapcsolatban vagyok. Ráadásul szűz is volt.
Az emberek fele elítéli a másik fele pedig támogatja.
Nekem nem azért kell, mert fiatalabb nálam. Volt 40+os barátnőm is már. De különleges lány, egyáltalán nem átlagos.
Biztos van valami modern hülyeség amilyen szexuálisnak lehetne hívni engem így. De nem érdekes.
Sokszor felmerül ez itt. Én arra jutottam, hogy azért van ez, mert az ilyenek azon a szinten ragadtam a személyiségfejlődésük során.
Te esetedben tehát valamiért 16 éves szinten vagy. Nem tudsz a kortársaiddal-korban hozzádillőkkel azonosulni, felnőni hozzájuk.
Mert agyilag 16 éves szinten vagy.
Mert a saját korosztályoddal, a felnőttekkel gyáva vagy megméretettni magad. Könnyebb egy gyereket irányítani.
Mert csak biológiailag vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!