Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a cuki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a cuki, bájos 16-18 éves lányok tetszenek meg vonzóak leginkább a számomra? Nagyon vágyom egy ilyen kapcsolatra. A tenyeremen hordoznám.30/f

Figyelt kérdés
Hol lehetne megismerkedni velük vagy van valami fórum?
2019. dec. 31. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Jelez a biológiai órád, hogy ebben a korban már apának kéne lenned.
2019. dec. 31. 11:10
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Itt nem az a kérdés hogy hogy tudnál megismerkedni egy ilyen lánnyal, hanem hogy hogy tudnál rendes vágyakat éleszteni magadban, amik nem merülnek ki abban, hogy elveszed a fiatalkorát egy nálad fele annyi idős kölyöknek.
2019. dec. 31. 11:16
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
És mi lesz ha most összejössz egy 17 évessel és majd ő is beletér a 20-as, 30-as éveibe? Kidobod és mindig a kamaszok után epekedsz majd?
2019. dec. 31. 11:20
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
Pont,hogy az ilyen lányokkal keményen kell bánni.
2019. dec. 31. 11:22
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Te csak ne nézegesd 30 évesen a 16-18 éveseket. Fúj.
2019. dec. 31. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
49%

Beteg kisfarkú vagy ? 😂

17/L

2019. dec. 31. 11:52
 7/14 anonim ***** válasza:
14%

Én pont egy ilyen kapcsolatban vagyok. Ráadásul szűz is volt.

Az emberek fele elítéli a másik fele pedig támogatja.

Nekem nem azért kell, mert fiatalabb nálam. Volt 40+os barátnőm is már. De különleges lány, egyáltalán nem átlagos.

Biztos van valami modern hülyeség amilyen szexuálisnak lehetne hívni engem így. De nem érdekes.

2019. dec. 31. 11:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor felmerül ez itt. Én arra jutottam, hogy azért van ez, mert az ilyenek azon a szinten ragadtam a személyiségfejlődésük során.

Te esetedben tehát valamiért 16 éves szinten vagy. Nem tudsz a kortársaiddal-korban hozzádillőkkel azonosulni, felnőni hozzájuk.

2019. dec. 31. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Ismertem ilyen párocskát még régebben. A lány 15-16 volt akkor és cuki nagyon, a pasi meg úgy 30 kb. Jól elvoltak pár évig, míg a csajszi nem lett olyan 19-20. Bomba nő lett belőle, aztán dobta is a pasit. Igaz, ugyanúgy idősebb pasikkal kavart,bár inkább 40-esekkel, de már pénzesekkel inkább. A manus belebetegedett szószerint, azt hiszem azóta sincs sekije, már vagy 15 éve biztos van ennek. Most nem azt mondom hogy én nem szúrnám meg, de ebbe belebonyolódni?
2019. dec. 31. 12:56
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

Mert agyilag 16 éves szinten vagy.

Mert a saját korosztályoddal, a felnőttekkel gyáva vagy megméretettni magad. Könnyebb egy gyereket irányítani.

Mert csak biológiailag vagy férfi.

2019. dec. 31. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!