Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire abnormális, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire abnormális, hogy egy 27 éves nőnek sosem volt komoly kapcsolata?

Figyelt kérdés
Alkalmi kapcsolata sem, szűz..

2019. dec. 30. 21:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
Te vagy az Lilla?
2020. jan. 1. 22:05
 22/28 anonim ***** válasza:
14%
Baromságokat írnak. 27 évesen még nem vagy lemaradva. Ha jó nő vagy és szeretek veled lenni, akkor nem foglalkoznék vele, hogy még nem volt senkid. Majd én leszek neked😉😊
2020. jan. 1. 22:44
 23/28 Noren1989 ***** válasza:
21%

Làssuk be, hogy ez nem egy hendikeppes helyzet. Az àgyban megàllnàd a hyed, valószínűleg, de a pàrkapcsolati tapasztalatok hiànya sokkal komolyabb gond. És itt még nem az együttélésre gondolok, hanem pl az ordineri àtverésekre, amiket még el fogsz szenvedni néhàny férfitàrsamtól.

Sok sikert, boldog újévet!

2020. jan. 1. 23:01
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

Sok privátot kaptál?

A kérdésre válaszolva, szerintem nem abnormális dolog, bár én kicsit furcsállom azért. Nőként ha 27 évesen még nem volt semmiféle párkapcsolatod, az azért jelez valamit.

Vagy nagyon "beszűkült" életet élsz ami nem túl jó dolog, vagy nulla szociális készségekkel rendelkezel. Az biztos hogy a konfortzónád rendkívül szűk. Szerintem ezeken a dolgokon lehet változtatni. Az, hogy önbizalom hiányos vagy nem jelent semmit. Nőként ez bőven nem egy rossz tulajdonság, akár még be is jöhet sok férfinak.

A párkapcsolati tapasztalatlanság meg nem jelent semmit. Akinek volt több tucat kapcsolata az is lehet hogy abszolút béna párkapcsolatok terén, és lehet akinek senkinek nem volt még viszont teljesen rendben van. Sose értettem ezt a párkapcsolati tapasztalat dolgot. Attól még hogy sok ember "átmegy" valakin, nem lesz jobb tőle.

Szerintem ez a dolog két emberen múlik. Ha összeillenek, hajlandóak kompromisszumokra akkor jól fog működni a kapcsolatuk. Ha viszont nem, akkor lehetett előtte 100 párjuk is nem fog működni a dolog...

2020. jan. 2. 06:00
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

Bírom ezt a sok "hátha rámír" hozzászólót..... Itt mosdatjátok hogy á nem baj ez, semmiről sem késett le stb....

De ha egy pasi írna ki ilyen kérdést az már egyből egy lúzer incel lenne.... Nőknél meg aranyos dolog mert az összes legény úgy gondolja majd ő lesz a megfelelő ennek a kis hölgynek.... Vicc

2020. jan. 2. 09:25
 26/28 anonim ***** válasza:
9%
Szűztelenítés, akiós áron!
2020. jan. 10. 19:46
 27/28 anonim ***** válasza:
35%
Bírom az irigykedő férfiakat. Most milyen jó a kérdezőnek, hogy valami antiszoc, kutyának se kellő bunkó pasas megtöcskölné, mert kiírta, hogy 27 éves szűz nő...
2020. jan. 10. 20:16
 28/28 anonim ***** válasza:
23%
Jaj, az incel pontozók meg pláne menjenek a fszba.
2020. jan. 10. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!