Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket szerintetek érdekli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket szerintetek érdekli, vagy zavarja, ha kb 30%-os önerővel vettem most ősszel lakást? 17 millió volt,5.2 millió a saját megspórolt pénzem, a többi sajna hitel.34 F. Emiatt lehetek hátrányban?

Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Viszed randikra a tulajdoni lapot és a hitelszerződést, esetleg a számlakivonatodat is?
2019. dec. 30. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem senki se kérdez rá, hogy milyen konstrukcióval vetted a lakásod és mennyiért. Megkérdezik, hogy saját-e, hol van, max az élelmesebb rákérdez hogy tégla vagy panel, de így ennyi. Az, hogy ebből mennyi volt önerő, mennyi hitel, mégis kit érdekel? Az mindenképp plusz, hogy saját lakásod van, és hogy ha a hitel törlesztője mellett meg tudsz élni és esetleg tudsz félretenni, akkor ott már baj nem lehet. Tulajdonképpen ez az utóbbi rész az, ami érdekel szerintem mindenkit, nem az önerő/hitel aránya.
2019. dec. 30. 19:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Téged érdekel vagy zavar ez egy nőben?
2019. dec. 30. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért vettél lakást ez a kérdés? Mi volt mögötte a szándék? Szeretnél egy stabil lakhelyet magadnak?

Milyen hátrányra gondolsz, ha egy ekkora hitelt be tudtál vállalni, akkor elég sokat keresel. Ha jól gondolom kb 80-100 ezer körül van a havi törlesztője, ami nem lehet több, mint a fizetésed harmada talán.

2019. dec. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!