Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden lánynál gond az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynál gond az ha egy fiú tapasztalatlan az ismerkedésben?

Figyelt kérdés

Ha amúgy tetszünk és vonzódunk egymáshoz. Én párkapcsolatot szerettem volna. Próbáltam megismerni őt, de elutasított néhány találkozás után. Mivel tapasztalatlan vagyok, így kicsit lassan haladtak a dolgok. De a szemén meg a viselkedésén láttam hogy tetszem neki.

Ezek szerint felszínes lány volt? Vagy én voltam a béna?

Üdv.

2019. dec. 30. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy nem jöttél be neki.
2019. dec. 30. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Dehogyis, a nők többsége szeret csecsemőként tutujgatni egy férfit.
2019. dec. 30. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Nem hátrány, amennyiben tudod valamivel kompenzálni. Jó kinézettel, megnyerő személyiség, pénz vagy bármi egyéb. De leginkább az első a fontos. Szóval ha jól nézel ki, de legalábbis szebb vagy egy fokkal az ördögnél akkor már nem olyan baj.
2019. dec. 30. 15:43
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Elég illúzióromboló, ha a másik esetlen vagy görcsös. Nem a tapasztalat hiánya a baj, hanem az, hogy rendszerint ezek az emberek görcsölnek meg stresszelnek és automatikusan szar társaság lesznek emiatt. Ha tud laza lenni és nem olyan kínlódós, akkor én is könnyebben veszem.
2019. dec. 30. 16:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők márcsak ilyenek, tökválogatósak.
2019. dec. 30. 17:19
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggódj kérdező! Vannak még normális nők, akiket tényleg te érdekled és nem az, hogy hány nővel voltál korábban.
2019. dec. 30. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Ha tetszettél volna neki, akkor nem utasít el...

Nem gond! Gyakorlat teszi a mestert!

2019. dec. 30. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Minden nő - kivétel nélkül mindegyik - olyan pasit akar, akiért rajonganak a nők. Ilyen pasinak meg lehetetlen, hogy ne legyen komoly tapasztalata, rutinja a nőkkel. Ezért kell pl. kussolni arról, hogy szűz vagy egy bizonyos kor felett, mert úgy vannak vele, ha más nőnek nem kellett ez a fickó, akkor én sem kérek belőle, legyen amúgy akármilyen ideális számomra, akkor sem.

Úgyhogy muszáj lesz összeszedned magad valahogy és előadnod a tapasztaltat. Amúgy majd meg fogod tapasztalni, amint lesz csajod, egyszer csak el kezdenek érdeklődni irántad a nők. A társkeresésben az segít igazán, ha már van társad.

2019. dec. 30. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát 8as, nem sok normális nővel találkozhattál, hogy ennyire eltorzult és megkeseredett lett a róluk alkotott véleményed. De azért nem kellene általánosítani.
2019. dec. 30. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9, maradjunk abban, hogy nincsenek illúzióim a nőkkel kapcsolatban. Ha a férfiak tisztában lennének legalább az alapvető dolgokkal, egy kicsit másképp nézne ki a társkeresés, mint ma.
2019. dec. 30. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!