Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynál gond az ha egy fiú tapasztalatlan az ismerkedésben?
Ha amúgy tetszünk és vonzódunk egymáshoz. Én párkapcsolatot szerettem volna. Próbáltam megismerni őt, de elutasított néhány találkozás után. Mivel tapasztalatlan vagyok, így kicsit lassan haladtak a dolgok. De a szemén meg a viselkedésén láttam hogy tetszem neki.
Ezek szerint felszínes lány volt? Vagy én voltam a béna?
Üdv.
Ha tetszettél volna neki, akkor nem utasít el...
Nem gond! Gyakorlat teszi a mestert!
Minden nő - kivétel nélkül mindegyik - olyan pasit akar, akiért rajonganak a nők. Ilyen pasinak meg lehetetlen, hogy ne legyen komoly tapasztalata, rutinja a nőkkel. Ezért kell pl. kussolni arról, hogy szűz vagy egy bizonyos kor felett, mert úgy vannak vele, ha más nőnek nem kellett ez a fickó, akkor én sem kérek belőle, legyen amúgy akármilyen ideális számomra, akkor sem.
Úgyhogy muszáj lesz összeszedned magad valahogy és előadnod a tapasztaltat. Amúgy majd meg fogod tapasztalni, amint lesz csajod, egyszer csak el kezdenek érdeklődni irántad a nők. A társkeresésben az segít igazán, ha már van társad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!