Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tökéletes kapcsolat után ti hogyan adnátok le az igényeteket?
Volt egy rövid, egyhónapos kapcsolatom egy számomra közel tökéletes lánnyal. Külsőre is nagyon tetszett mindene: arc, haj, illat, alak, öltözködés. Mind belsőre elképesztően passzoltunk: érdeklődés, hobbik, humor, életfilozófia, szexuális hőfok és preferenciák stb . Sajnos részéről nem volt meg ez a szerelem, se a megfelelő élethelyzet így komolyan nem jöttünk össze.
De azóta is akivel megismerkedem, már csak azt nézem önkéntelenül, hogy hozzá képest mennyi minden hiányzik. Lehet, hogy tetszik az adott lány, de nem olyan jó az alakja és nem olyan szenvedélyes, vagy passzol a külső, de alig van közös hobbink és más az érdeklődésünk..
Kb 3 hónapja lett vége ennek.
Volt így más is?
24/F
Sehogy. Elfelejted, kihevered annyira, ne az legyen a mérce aztán keresel mást. Nem kell azonnal hajtani a kapcsolatot, maradj már el a valagadon, könyörgöm! Van, aki éveket van egyedül, mire talál valakit, akibe bele tud szeretni és akit jobbnak tart, miaz exe. Másrészt szerintem a többség úgy van ezzel szakításnál, hogy az utolsóról még elhiszi, hogy a tökéletes, az isten... A lóf...t, azt, ez egy hülyeség és erre te is rá fogsz jönni...
Egyébként ha annyira tökéletes lett volna, nem gey hónapig tartott volna lol. Annyi idő alatt meg sem tudsz ismerni rendesen egy embert, ne vicceljünk már...
Nő vagyok és átéltem a problémád, hasonló volt a helyzet : utánna minden fiút hozzá hasonlítottam, mindenkiben őt kerestem.
A szerelem érzèse jó messzíre elkerült.
Nehéz rajta túllépni még sok év után is gondolok rá.
Ez szomorú. Viszonzatlan szerelemnél nem sok rosszabb dolog van.
Most nem fogsz tudni találni senkit, mert ő az ideál a szemedben. Majd az idő segít feledtetni őt. Elmúlik.
Addig is segítsd ezt a gyászt azzal, hogy mindent kitörölsz, ami rá emlékeztet. Ezzel könnyebben túlléphetsz rajta 🙂
Majd lesz még párod, ne add fel! 🙂
1 hónapig tartott, én pl. ezt nem is nevezném rendes kapcsolatnak, de mivel rövid volt és vége lett, nylván nem volt tökéletes.
Az igényeidet meg nem kell leadni. Ha egyszer összejött egy csinos, szimpatikus lánnyal, másodszor is össze fog, és mindenkit lehet pótolni és felülmúlni is.
Hagyjuk már ezt a dumát, hogyha ő lett volna az igazi, akkor veled maradt volna. Ez nem így van.
Nekem is volt olyan lány, akiben minden megvolt, amit kerestem egy lányban, de ő is két hónap után dobott ki.
Nem az az igazi, aki veled marad, mert érdekből, megjátszva is maradhat veled valaki. Az az igazi, akivel kapcsolatban te azt érzed/érezted. És nekem is volt már ilyen, hogy megéreztem, milyen az, amit mindig is kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!