Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Girlll3 kérdése:
Mit lehet még csinálni, ha a férfi azt írja ismerkedéskor, hogy másvalaki jobban megérintette őt és velem max barátkozni akar?
Figyelt kérdés
Egyáltalán minek írogatott nekem?2019. dec. 29. 18:42
11/13 A kérdező kommentje:
Bírom ezeket a tévképzeteket 10-es.
2019. dec. 29. 21:39
12/13 anonim válasza:
"Egyáltalán minek írogatott nekem?"
Eddig nyilván azért írogatott, hogy megismerjen, és mivel mással közelebb kerültek egymáshoz, megírta neked őszintén, amit érez.
Nő létemre komolyan nem értelek, hogy miért kéne ezért "elküldeni az anyjába", ahelyett, hogy értékelnéd, hogy őszinte volt hozzád, ahelyett, hogy 'talonban tartana'.
Ha te többet reméltél a levelezésetektől, és szívesen ismerkedtél volna tovább, megértem, hogy csalódás, amit írt, meg rosszul esik az önérzetednek, hogy más valaki "jobban megérintette őt", de azért szerintem érdemes megpróbálni méltósággal viselni az elutasítást, és továbblépni.
(Hasonló helyzetben én mondjuk ezt a barátkozás dolgot nem erőltetném, hanem normális hangnemben elköszönnék tőle, és továbblépnék.)
13/13 A kérdező kommentje:
12-es nem küldtem el sehova sem, nem stílusom. Egyszerűen nem akarom tartani.a kapcsolatot vele. Igazából nekem se sikerült megszeretnem igazán, pedig minden szempontból jo party lett volna. Kifejezetten az esetem volt, értelmes, okos, mégis hiányoltam valamit.
2019. dec. 29. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!