Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan adjam a tudtára hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára hogy tetszik? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy 3 évvel idősebb bátyám (még mind a ketten otthon lakunk, ő friss diplomás én még egyetemista) akinek van egy barátja aki nagyon tetszik.

Járt már többször nálunk a srác, nagyon rendes, helyes. Rájöttem hogy nekem eléggé bejön. Amikor nálunk járt párszor beszélgettünk csak egy-két mondatot. Én úgy vettem észre jól kijövünk, nevet a vicceimen (tudom ez nem jelent semmit), nem tudom hogy én tetszem-e neki.

Hogyan adjam a tudtára hogy bejön nekem? A testvéremet nem szeretném ebbe így beleavatni hogy "kérdezd már meg az xy-t hogy mit gondol rólam" módon. Furcsa lenne.

2019. dec. 29. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Kérdezz rá, hogy ha nálatok van, hogy van-e barátnője. Ezzel tudni fogja, hogy érdekled. Aztán ha azt mondja, hogy nincs, az már félsiker, ha visszakérdez, hogy neked van-e, akkor tudni fogod, hogy 90% bejössz neki.
2019. dec. 29. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerinted mi férfiak hányszor égünk életünk során? Nincs siker kockázat nélkül.
2019. dec. 29. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
43%
Dolgozz a testvéreddel a kapcsolatodon. Tesómmal simán meg lehet ilyesmit beszélni, fura, hogy te nem tudsz nyíltan beszélni a testvéreddel.
2019. dec. 31. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
47%

És szted ha összejön akk hogyan éred el h a tesód kimaradjon belőle?

Énis csak azt tudom javasolni h a körülményességed miatt inkább hagyd a f..ba, minden megoldásra van egy problémád. Te magad vagy a körülmény ami miatt nem sikerül azt tudd azért.

2019. dec. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!