Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szűz férfi azt kamuzza magáról a nőknek, hogy már volt együtt több nővel is, az hatásos lehet, vagy semmivel nem lesz előrébb ezzel?
Én szűz voltam, a csaj nem.
Én mindig csak annyit mondtam, hogy ez tényleg számít-e és ha igen volt a válasz, akkor azt mondtam, nagyon kevés a tapasztalatom. (azóta se szeretek hazudni semmibe se, bár nem feltétlen mondom a teljes igazságot)
Azóta a csaj a feleségem, és elismerte, hogy ha tudja, hogy szűz vagyok, kukázott volna.
Tehát én is megerősítem, hogy ez a nőknek problémát jelent, nem érdemes telibe mondani.
Mindamellett abban is van igazság, hogy akció közben ők se feltétlen tudják megmondani, mert sikerülhet jól az első is. (én pl orális szexben részesítettem mindenek előtt ami nagyon jól sikerült. A behatolásos rész, volt vagy 10sec, ahogy "illik" :D )
#15, Persze mert te valami transszexuális lény vagy aki ide írogat "nőként".
Te meg a húgycsöved 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!