Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok értetlen incel?
Azt is kérdezhetnénk, hogy miért van ennyi dagi, túlsúlyos nő akinek még egy átlagos pasi sem elég jó? Nők valóban kevesebbet rinyálnak itt, de nekik ott vannak a barátnőik akikkel tudnak együtt sírni, hogy miért nem kellenek senkinek sem és főleg a jól kinéző pasiknak nem. Miért csak a csúnya, bolond, idős, stb. pasik találják meg őket?
Az férfiak meg általában véve nem rinyálnak így egymásnak. Itt próbálnak vigaszt találni. Ráadásul ők még azt sem mondhatják el, hogy miért csak a csúnya, dagi, bolond, idős nők ostromolják őket, mert egy férfinak általában még ennyi sem jut.
Én 195 cm magas, mellé 90 kg, vékonyabb és enyhén sportos alkatú, jóképű incel vagyok (modellkedtem is fodrászatnak, az talán elég bizonyíték a jóképűségre).
Semmi bajom a külsőmmel, a testemmel. Talán csak annyi, hogy lehetnék izmosabb, de ezért teszek azzal, hogy 2 éve edzek, azon belül 1 éve edzőterembe járok. Nem ezért vagyok incel.
Miért van ennyi agyatlan femináci?
Olyan undorító, rossz modoruk van, meg pökhendiek, és azt hiszik, majd őket fogja ezért is körbeugrálni bármilyen férfi...
"ők így akarnak vékony, szép partnert"
Biztos vagy abban, hogy csakis egy "vékony, szép partnerrel" érnék be?
Egy átlagos vagy átlag alatti nem felelne meg nekik, ha már leragadtunk a külsőségeknél?
A vékonyság túlnyomó részt genetika (persze tudom, itt mindenki kivétel és hatalmas munkája van abban, hogy vékony), a szépség pedig szubjektív.
Viszont eddig szinte az összes ilyen "Kövér vagyok, lehet-e így csinos barátnőm?" kérdésről kiderült, hogy valójában nem férfi írta ki, csak egyesek szeretnek trollkodni. Alatta meg válaszban leoltják a "kérdezőt" és felpontozzák egymás válaszát, így van sokszor 70-80% feletti értékelésük.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!