Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka, hogy a férfiak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ollókezű Edward kérdése:

Mi az oka, hogy a férfiak nem képesek elfogadni, hogy a csinos nőknek nagyrészt nem a kövér férfiak kellenek?

Figyelt kérdés
A kérdés egyértelmű. Napok óta ragaszkodnak a gyik-es pasik ahhoz, hogy márpedig nkik jár a jó nő kövéren is, meg hogy el kell fogadni ha 40 éves korukra terhes-belet eresztenek. Mi zajlik le egy ilyen pasi elméjében, és mikor fog rádöbbenni arra, hogy márpedig egy igényes nőhöz nem ő illik, hanem egy igényes férfi?

2019. dec. 28. 04:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Én is elutasítom az összes szánalmas dagadék közeledését. Ez van fiúk! Diéta és sport! Azt várd el amit te is nyújtani tudsz!

24/N

2019. dec. 28. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
#12 Itt egy undorító nö aki külsőségek alapján ítél.
2019. dec. 28. 09:07
 13/19 anonim ***** válasza:
70%

Én ragaszkodom ahhoz, hogy nekem egymillió dollár jár... Erről is fogsz kiírni kérdést?

:-D

2019. dec. 28. 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Mivel nekem sportos alkatom van (amiért teszek minden nap) nem tartom nagy elvárásnak, hogy a páromnak is az legyen. Nem pusztán a külseje alapján fogom megítélni, de ez is egy fontos dolog.

(Nincs köze a kérdéshez, de szuper a felhasználóneved, kérdező!)

21/L

2019. dec. 28. 09:43
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Senkinek nem jár senki. Egy bomba csajnak sem jár. Egy pocakos pasinak sem.

Külsőség. Hát persze. Ha egyszer nem tetszik, nem vonz egy pocakos-kopasz-bajuszos-tetovált akármilyen férfi akkor miért álljak vele szóba?

Én sem szidom azt a férfit akinek nem kell rövid hajú-piercinges-csípőficamos-alacsony akármilyen nő.

Mindenkinek van igénye, ilyen olyan de van. És ez nem a nemek harca, ez teljesen normális.

2019. dec. 28. 09:49
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Ez részben jogos. Akkor kezdődnek a problémák amikor a hasonló alkatú nő a hozzá hasonló alkatú férfit lefikázza megalázza és elhajtja. Az hogy a kövér pasit nem fogad el egy vékony nő az valahol érthető de az olyat sem aki hozzá hasonlóan nincsen plusz felesleg na az az igazi gáz !!!! Sok esetben nem tudja a játékos mit kellene tennie hogy megfeleljen az én esetemben a gyúrás nem játszik soha az életemben nem fogok belevágtam fiatalon a térdembe a stihl fűrészt mégcsak gyorsabban sem sétálhatok meg ugy eleve azt kellene elfogadni hogy mindenki más valakinek nem jön be ez a gyúroskodás attól még nem egy igénytelen!!
2019. dec. 28. 10:49
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os: teljesen igazad van! Ismertem olyan kövér csajt, aki teljesen fel volt háborodva, hogy nem kell az instagram-modell pasiknak, merthogy ő milyen jó nő. Arcra szép volt, az tény, de neki is kb. terheshasa volt és óriási segge. Hát azért legyen már egy határ. Ha ennyire nyilvánvaló okból utasítják el, legalább tartsa magát, tagadja le az ügyet. Itt csak azok hisztiznek ezen, akik többre tartják magukat, mint bárki más.
2019. dec. 28. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
A kevésbé csinos nőknek sem a kövér pasasok kellenek.
2019. dec. 29. 18:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért jók az ilyen kérdések, mert szinte minden válaszoló egy komplexusos férfi IRL. 😅 A kérdező rögtön, egyik kérdésnél írta is, hogy ő férfi, aki átérzi a női bajokat, vagy mi, de a válaszolói is jobbnál jobbak, pl. most gyors beírtam, hogy túlsúly meg kövér a keresőbe. a 44%-os magát 24/L-nek hazudó pasika például minden ilyen kérdésnél beír valamit, de amúgy meg szinte sehol máshol nem látni. Szóval ezekből a válaszokból egy pszichológus megírhatná az diplomáját.
2020. jan. 6. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!