Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó az egy lánynak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az egy lánynak, ha úgy csinál mintha megszeretett volna?

Figyelt kérdés

Teljesen úgy viselkedett, mintha szeretne erre összejött egy másik fiúval, tőlem meg el sem köszönt:(((

Pedig volt már néhány közös élményünk...

Így utólag jövök rá arra, hogy csak színészkedett, és csak addig voltam jó, amíg nem talált mást. Remélem, majd egyszer visszakapja ezt...

Azért vagyok nagyon szomorú mert eddig sosem volt barátnőm, és ez még jobban azt bizonyítja hogy én mekkora egy szerencsétlen vagyok, így hülyére venni engem:(

Most kezd összeállni a kép és az utolsó találkozónál is volt már az a fiú, de velem teljesen úgy viselkedett mintha szeretne. Undorító, igazi kva.

2019. dec. 27. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak féltékennyé akarta tenni a másik fiút, megverjem?
2019. dec. 27. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg, de ne a fiú hanem a lányt 😂😂😂
2019. dec. 27. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem barátzónában voltál csak és többet gondoltál ebbe az egészbe, ezért csalódtál.
2019. dec. 27. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Másik srác jobb nálad. Vesztettél
2019. dec. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!