Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy szent férfivel?
"Ez mitől szent?"---Szimpla ÁLSZENT, de sok butácska erre mondják, hogy szent!
Kérdező tehát a kiszemelted becsúszik egy kis paráználkodás, néha lop és késelget és közben egy igazi roma kan, aki még gyúrni elírtam gyónni is jár???
Ismerem a típust hatalmas aranylánccal meg keresztes tetkóval szoktak jótékonyságra gyűjteni az aluljáróban, meg belépőjegyet árulnak a sétálóutcára, de ha kell védelmet is vehetsz tőlük Isten áldásával.
#9 de ez kifejtesedbol nem derul ki, akugyis csak altalanosagban irsz, kerdezel
es eleve honnan tudod? mert ujbol csak kifejtesedre hivatkozok hogy ez alapjan bizony nem avatnak szente
de ird le mit tenne milyen helyzetben, es hogy ez megalapozott e tenyleg adott szemelyeknel
igy megitelheto hogy szente avathato e
ellenben azt nem tudtad hogy a legtobb szent nem egy piciny esemeny miatt lett szent? Hanem hosszu szent eletet elt, olvass barmelyik szentrol, biztos hogy nagyon megcsappanna a "szentjeid" szama ha azokkal hasonlitanad ossze oket
modern korban persze lehet nem csak a vilagiak de egyhaziak is bokezubben osztjak a szent cedulakat...
te mennyire vagy hivo? Vagy csak ugy erdekel a kerdes? mert ha te akarsz vele lenni akkor erdemes neked is "szentnek" (idezojelesen) lenni legalabb
Olvass utána, kiket avatott szentté a katolikus egyház, milyen életet éltek.
Évek óta nem járok templomba, mert sok mocskot láttam, mit művelnek, aztán "meggyónják", mint hogyha a gyónás semmissé tenné az okozott kárt. Számomra a hit és a vallás két különböző dolog.
Közép kategóriás reformátusként is tudom, hogy élő szent nincs, halottal még ki akarna járni?
Legközelebb azt gyóndd meg, hogy egy öntelt, nagyképű se__fej vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!