Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat komoly kapcsolatot egy 32 éves férfi egy 20 éves lánytól?
Nagyon nehéz általános választ adni a kérdésre, de szerintem van esély erre. 32 évesen már igenis vannak férfiak szép számmal, akik végleges társra, feleségre, családra vágynak, nem kalandra, azaz nagyon komolyak a szándékaik a párkeresésben. Talán nem a férfiak többsége van így ezzel ebben a korban, de kétségtelenül jelentős hányaduk. Ha ez az adott férfinél így van, akkor abban sincs semmi meglepő, hogy egy 20 éves lány az, akivel el tudja képzelni az illető a családalapítást. 20 évesen egy nő már nem feltétlenűl kislány és bőven lehet nőies vonzereje egy érett párkapcsolathoz, sőt akár lelki érettsége is a családalapításhoz. (Régebben teljesen szokásos volt 20 évesen férjhez menni.) Szerintem e tekintetben megint kisebbségről beszélhetünk, de nem jelentéktelen kisebbségről. Egyszóval ha az adott férfi és az adott nő is az imént körülírt kisebbséghez tartozik, akkor tökéletesen müködhet a dolog, lehet belőle életre szóló párkapcsolat is.
Jómagam régebben ismertem olyan nőt, aki már 18 évesen férjhez ment és rögtön szült is egymás után három gyermeket, és jól működő házasságban él a férjével. Ezenkívül ismerek olyan párt, ahol 19 év a korkülönbség a féfi javára és már egy évtizede jól együtt vannak, kisbabájuk is született. Egyszóval sem az abszolút kor, sem a korkülönbség nem feltétlenül akadály, ha az egymásra hangoltság, a lelki harmónia megvan.
Ez a férfitől függ és a nőtől, mennyire passzolnak össze. Én is 32 vagyok, de tapasztalatlan a párkapcsolatokban, lehetséges (sőt, valószínű), hogy a 20 éves nő tapasztaltabb ilyen téren. (nem csak szexben, hanem minden szempontból).
Én tudnék vonzódni 20 éves nőhöz, de nagyon nem mernék lépni, mert attól tartanék, hogy ő nem tudna. Van olyan 20 körüli lány, aki tetszene. Nem azért, mert annyira szuper vonzó külsejű lenne, hanem mert életvidám, kedves, jófej.
Nincs rá határozat.
Maximum annyi, hogy ha együtt vagytok 5 évig utána neked még könnyű újat találni, de a férfinak egyre nehézkesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!