Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy elhízott, igénytelenül kinéző nőket gyakran látni jól kinéző pasival, de fordítva sohasem?
Figyelt kérdés
A mai férfiak igényei lettek ennyire leadva, vagy már örülnek, ha ilyen is jut nekik? Mért nem látni soha kövér igénytelen pasast csinos nővel?2019. dec. 23. 12:04
11/17 A kérdező kommentje:
#9 Én csak az látom, hogy régen voltak a férfiaknak bizonyos igényeik, egy bizonyos szint alá nem adták, most viszont mintha már úgy tennének, hogy jó lesz bármilyen átlagos nő is aki szóba állt velük, csak legyen végre valaki.. Ez régen azért nem így volt. Ez valahol abból is adódik szerintem, hogy a mai nőknek jobban van miből válogatniuk,mivel nagyon sok pasas egyedül van, nem talál magának párt stb, így ezek a nők már a náluknál sokkal jobbakból is tudnak válogatni.
2019. dec. 23. 12:47
12/17 anonim válasza:
Én szoktam látni fordítva is:)
13/17 anonim válasza:
Én ismerek több dagadt, igénytelen, infantilis, kifejezetten bunkó és komplexusos csávót. Informatikusok, KATA-s "vállalkozók", mindannyian millió felett visznek haza így késő-huszonévesen. Mindegyiknek modellalkatú nője van. Vajon miért? :)
15/17 anonim válasza:
- dagadt férfi - vékony nő = a férfi milliomos
- dagadt lány - vékony férfi = a férfi selejt kisfarkú vagy tutyi mutyi jellem
Általánosságban elmondható hogy a vékony vagy átlag súlyú (nem kövér) nők kivalogatjak a sportos vagy vékony partnerüket a sok jelentkezőből. Vagyis ha egy pasas pocakos az vagy a saját tipusanal ismerkedik vagy rágyúr az anyagi javakra hogy a pénzzel kapjon nőt. Másképp nincs esélyük.
16/17 anonim válasza:
Már boccs, de fordított esetre is sok példát láttam, tehát értelmetlen a kérdés...
17/17 anonim válasza:
Én sokszor látok fordítva is. Jó nő, rosszabb pasi. Sőt olyat is tudok, hogy a nő anyagilag sokkal jobban áll, mint a pasi. Nyugati országrészben: Nő szép, vékony, gazdag , Ausztriában dolgozik. Pasi átlagos, helyi dolgozó. Ház, felső kategóriás autó, külföldi nyaralások mint a nő keresetéből vannak. Én nem egy ilyen felállásról tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!