Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki örül neki, hogy most egyedül van?

Figyelt kérdés
Én igen, mert hosszú ideje nincs púp a hátamon, egy vérszívó pióca, aki csak átverne... :) F
2019. dec. 22. 15:20
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
33%
Nem arról van szó, hogy nem tudok elviselni. De Isten azért teremtette a barátnőket, hogy ne a férfinak kelljen hallgatnia a barátnő fhaszságait.
2019. dec. 22. 17:36
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Én :D Eddig, ha volt barátnőm, mindig nagyon rám volt akadva és frusztráló volt.

Jobban elvagyok így, csinálom a dolgaimat, szervezem az életemet stb.

2019. dec. 22. 17:49
 23/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, még annak is aki szinte "lehülyézet". :) Engem nem lehet megsérteni, mert ilyen téren már akkora páncélom van, amiről minden lepereg. :))

Nem mondom, hogy mindenkinek xar, aki alá rendeli magát egy kspcsolatnak. De hogy nekem nem való és nem is kell soha többé az biztos. Inkább hajtok egy valag pénzre, mint akámelyik nőre. Az utóbbira maximum egy IFA-val. :))

2019. dec. 22. 17:58
 24/32 anonim ***** válasza:
65%
Egyébként ha annyira jó nektek egyedül, mit kerestek a felnőtt párkapcsolatok kategóriában? Ez olyan, mint mikor valaki a gyerekvállalás kategóriában hirdeti, hogy milyen jó az élete gyerek nélkül. Ha tényleg így van, minek itt bizonygatni?
2019. dec. 22. 18:02
 25/32 A kérdező kommentje:
Nem bizonygatom én senkinek. Ide járok néha jókat derülni bizonyos kérdéseken és meglepődök azon, hogy sokak áhítoznak egy olyan dolog után, ami csak látszat, egy illúzió, amibe magukat ringatják az emberek, amikor azt hiszik, hogy hátra dőlhehetnek, mert kapcsolatban vannak és akkor minden rendben van. :) Szegény szerencsétlen aggszüzek, ha tudnák mivel jár egy kapcsolat, akkor soha többé nem sírnának senkinek. Örülnének annak amilyük van, mert így legalább nem húzza le őket senki. A jövő a szingli és mingli életforma. :)
2019. dec. 22. 18:26
 26/32 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező, azért mert te egy lúzer vagy és próbálod bemesélni itt magadnak és a többieknek, hogy neked most így milyen jó, attól még neked rohadtul nem jó. Hiába keresel sok pénzt, a lelked üres marad. Mert a lelked mélyén magányos vagy, társra vágysz. Amiket ide leírtál, azokból a mondatokból érezhető a keserűség, az erőltetett humor, a lemondás, a szomorúság.

De ez a te életed, te döntesz róla. De hidd el, sokan boldog párkapcsolatban élnek. Hiába próbálod itt uszítani a férfiakat a nők ellen, azért, mert te egy darab xar vagy.

2019. dec. 22. 18:38
 27/32 A kérdező kommentje:

Nézd 26-os: A lelkemet eladtam a sátának és bármikor megetetlek egy darab xarral, ha összefutunk. :XD Jah és a kuva anyám is jól van. :)) Az uszítást meghagyom neked, elvégre te ebben is jobb vagy. :))

Majd, ha pár év múlva jösz sírni a szakításod után, akkor gratulálni fogok a döntésedhez. :))

2019. dec. 22. 18:57
 28/32 anonim ***** válasza:
47%

Nem biztos, hogy te még az élők sorában leszel, amikor én szakítani fogok. Ha mégis szakítanék, hamar találnék új pasit. Képes vagyok rá. Pedig csúnya vagyok, mint a halál, mégis van talonban így is 2-3 pasi. Párommal pedig több, mint 10 éve együtt vagyunk. Tehát hiába akarsz rosszat nekem, nem biztos, hogy összejön.

Amúgy boldog recsizést kívánok!

2019. dec. 22. 19:32
 29/32 anonim ***** válasza:
58%

28:

Neked könnyű, te nő vagy. Még rondaként is találsz párt. Nekünk sor vér és verejtékbe kerül (a nem jóképűeknek). Szóval elmész te a búsba!

2019. dec. 22. 19:38
 30/32 anonim ***** válasza:
89%
Mekkora lúzer szöveg ez, hogy a pasiknak nehezebb párt találni! Hiszen sokan nem is becsülik a nőket. Hány csaj panaszkodik itt, hogy összefekszik pasikkal egy komoly kapcsolat reményében, a pasi meg tovább áll a szex után. Most akkor hogy van ez?
2019. dec. 22. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!