Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki örül neki, hogy most egyedül van?

Figyelt kérdés
Én igen, mert hosszú ideje nincs púp a hátamon, egy vérszívó pióca, aki csak átverne... :) F
2019. dec. 22. 15:20
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Mindenki addig egye vagy ölelgesse, amíg van. Itt az új év, aztán már nem lesz kit ölögetni. :))
2019. dec. 22. 16:27
 12/32 anonim ***** válasza:
90%
Újévkor miért ne lehetne ölelgetni?
2019. dec. 22. 16:30
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
Szakítani kell újévkor, új év, új pár.
2019. dec. 22. 16:33
 14/32 A kérdező kommentje:

Mert mondjuk lelép mással... :)

Egyébként meg nagyobb lúzer az, aki igába hajtja a fejét és házipapucsot játszik otthon valakinek egy szál nyílásért cserébe. :)

2019. dec. 22. 16:35
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
Beteg vagy
2019. dec. 22. 16:36
 16/32 anonim ***** válasza:
Én orulok:)
2019. dec. 22. 16:56
 17/32 anonim ***** válasza:
20/L*
2019. dec. 22. 16:56
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező!

Ellent kell neked mondjak. Nem igaz, hogy egy szál nyílásért hajtjuk igába a fejünk.... Ott vannak még a csöcsök is.D

15: Nem beteg, csak másképp látja a dolgokat.

2019. dec. 22. 16:57
 19/32 anonim ***** válasza:
96%

Én is, mert nincs megfelelési kényszer és idegeskedés.

Nem kell nap mint nap egy csomó időt és energiát arra pazarolnom, hogy legalább minimálisan vonzó legyek. Alapvetően nagyon nem vagyok az sem külsőre, sem a személyiségemet tekintve, így számomra ez tényleg sok meló.

Nem kell folyamatosan odafigyelnem, résen lennem, paráznom, hogy mi van, ha pl. jön egy új kolléganő a munkahelyére, hiszen az gyakorlatilag garantált, hogy klasszisokkal felülmúl engem.

Nem kell az elégedetlenkedést látnom vagy hallgatnom, hogy neki sajnos csak ennyi/ilyen jutott, és ez sem jó, az sem jó, semmi sem jó bennem, abban, ahogy élek, illetve amit csinálok vagy nem csinálok.

Nincs, aki konyha/házitündérséget várjon el tőlem. Meg család, barátok, rokonok és ismerősök előtti vállalhatóságot.

2019. dec. 22. 17:10
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

"- nem kell megfelelni senkinek (értsd: nem kell magabiztos macsónak lenni)

- nem kell félned, hogy mikor csal meg vagy cserél le egy jobbra

- nem kell hallgatnod a sok ökörséget, amit a szája kibocsájt."

Ki mondta, hogy bárkinek meg kell felelned? Úgy is lehet párod, hogy nem akarsz neki megfelelni.

Ki mondta, hogy félned kell, hogy megcsal? Úgy is lehet párod, hogy nem félsz attól, hogy megcsal.

Ha nem bírod elviselni, amit mondd a másik, akkor neked ő csak egy eszköz, amivel kielégíted a vágyaidat.

2019. dec. 22. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!