Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik férfi nem hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi nem hajlandó pénzt költeni internetes társkeresőre az nem gondolja komolyan és nem akarja igazán az ismerkedést?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 09:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%

Én mikor már elég sok ingyenes társkeresőt végigpróbáltam, beregisztráltam egy neves, és fizetős oldalra. Ég és föld a különbség! Végre kaptam választ a leveleimre, volt ami persze elutasítás volt, de végre jött valami válasz és nem éreztem azt hogy semmibe vagyok véve.De volt ahol elindult beszélgetés, lett randi...stb...

Sőtt, olyan is volt nem egy , ahol a hölgy jelezte hogy szívesen ismerkedne! Na ilyen egy oldalon sem fordult elő addig!!!

Végül lett párom. Nem bántam meg hogy előfizettem.

A beszélgetések színvonalát tekintve, és végiggondolva az egészet arra jutottam hogy aki előfizet, akár férfi , akár nő, az valószínűleg valóban meg akarja találni a társát!!!

Szóval lehet húzni a szájját mindenkinek, hogy jajj pénzlehúzás , meg minek mikor van ingyenes is ... Lehet ingyenesre menni , és várni a nagy semmit férfiként ...meg lehet valóban eredményesen társat találni. Tiétek a döntés!

2019. dec. 19. 11:05
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
A tinder se mutat meg a lányoknak, csak ha villámozol (fizetsz), addig ki se dob nekik, mivel jókora férfitöbblet van.
2019. dec. 19. 12:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez ingyenes és jó:

[link]

2019. dec. 19. 12:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem így van, csak nem látja értelmét, mivel a legtöbb ilyen oldal inkább a profitra megy, mintsem párokat hozzon össze, és lehet, hogy ezzel tisztában van, ugyanakkor sok a fiktív felhasználó.
2019. dec. 19. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a badoo-ról tudok véleményt mondani. Ott hiába fizetsz elő, nincs semmire garancia akkor sem.

Vannak nők akikre csak premiummal lehet írni (pl a frissen regisztráltak, vagy akikre túl sokan írtak), meg vannak akikre csak kredittel lehet ráírni. Nos, ha előfizetsz premiumra, attól még arra pl nem tudsz ráírni akire csak kredittel lehet. Ha meg kreditre fizetsz elő, azzal meg olyanra nem tudsz ráírni akire csak premiummal lehet. Tehát mindkettőre elő kéne fizetni. Igen ám, csak hogy ha előfizetsz bármelyikre is, azzal még nem hogy arra nincs garancia, hogy vissza írjanak, de még arra sem, hogy egyáltalán elolvassák az üzenetedet.

Pl a premiumra előfizetni a badoo-n 1 napra 700Ft, 1 hétre 1600Ft, 1 hónapra 5500Ft, 3 hónapra 13 000Ft, 6 hónapra 19 700Ft, korlátlan időre meg 33 000Ft.

A kredit meg 2750 kredit kerül 15 000Ft. Igen ám, de vannak nők akikre akár 500 kreditbe kerül ráírni.

Szóval ezzel az egésszel csak az a baj tényleg amit írtam, hogy még azt sem garantálják, ha előfizetsz, hogy elolvassa az adott nő az üzeneted, nem hogy még válaszoljon is....

2019. dec. 19. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

"A kredit meg 2750 kredit kerül 15 000Ft."

És ez akciósan ennyi :D Amúgy 24 000Ft.

2019. dec. 19. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi ez a duma egyesektől, hogy "nem akarok egy vállalkozást hízlalni", meg "az a cég nem is arra van, hogy párokat hozzon össze, hanem hogy profitja legyen"?

És? Te se azért jársz be dolgozni a munkahelyedre, hogy kellemesen elfáradj a nap végére, hanem hogy pénzt keress. A vállalkozásoknak ugyanez a célja, ha te is vállalkozó lennél, ugyanúgy pénzt szeretnél keresni a vállalkozásodból, ahogy most alkalmazottként is pénzt akarsz keresni a munkádból.

15-16:

A Tinderre előfizetni havi 5000 forint és ebben minden benne van, mindent megkapsz úgymond érte. Amiket néztem még hagyományos netes társkereső oldalak, ott is kb 3-5 ezer forintba kerül a havi előfizetés. (És bőven elég egyszerre egy oldalra előfizetni (de az tényleg népszerű legyen és sokan használják, nem kell többre)

2019. dec. 19. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Na, akkor kipróbálom a tindert. Köszi. :)
2019. dec. 19. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!