Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan szingli lányok?
Figyelt kérdés
Akik pl szeretnének tanyára vagy külterületére költözni ,kertészkedni nem feltétlen nagy telek joszágokkal csak nyugi .De nincs attól megijedve hogy nem áll meg a sarkon a busz.2019. dec. 17. 21:04
1/7 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyen lányt, de egyébként is tutira vannak ilyenek.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak én nem találok
2019. dec. 17. 21:07
3/7 A kérdező kommentje:
Bemutathatsz neki 😉😉😉😆😆😆
2019. dec. 17. 21:25
4/7 anonim válasza:
"kertészkedni nem feltétlen nagy telek joszágokkal csak nyugi"
Most akkor kell kertészkedni, vagy nem? Nagy a telek, vagy nem? Vannak-e jószágok, vagy csak a nyugi. Vagy a jószágok nyugisak. Vagy ők nem nagyok (csirke)?
Valaki érti?
6/7 A kérdező kommentje:
Igaz szarul fogalmaztam . Jószág nincsen ,a kert pici csak volt nem egy nő aki azzal kezdte hogy biztosan ki nem költözne mert kint van . Pedig nem de amúgyis van autó
2019. dec. 17. 21:52
7/7 anonim válasza:
Kertészkedni, nem feltétlen nagy telek joszágokkal. Nyugi
Érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!