Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok véleménye érdekelne.25-35 évesek vagytok?
Hogy mindenhol lehet ismerkedni, de mégis sehol. Amiket mondanak, és ami a valóság:
Konditerem: oda edzeni jár az ember
Szórakozóhely: a legtöbb ember dolgozik hétköznap ebben a korban, hétvégén örül, hogy luk van a fenekén, meg amúgy is, "mit akarok, ott csak egyéjszakásra lehet találni"
Tömegközlekedés, utca: hiába mosolygok, nézek valakire, nincs bátorságuk odajönni
Könyvtár: őszintén... oda nyugodtan olvasni jár az ember (mondjuk mikor én vagyok, mindig csak öreg bácsik és nénik vannak)
Üzletek: A nagy részébe családos emberek járnak, vagy fiatal házaspárok. Mikor én megyek, soha nem látok egyedülálló férfiakat.
Sajnos ez a másik oldalon is így van .
Mosolygós történet volt én odamentem de kiderült van párja . Én pl úszni járok de nem sok az esély ott se . Valami ismerkedős tevékenység jó volna
33f
-anyapótlékot kereső életképtelen
-buta, nem tud megfogalmazni 2 szónál többet
-unalmas
-nem tökös fél magért kiállni
-igénytelen
-szubmissziv
-biszexuális
-nem tiszteli a nőket
-a pénzével menőzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!