Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves vagyok sose volt senkim, hol ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés
Van egyáltalán érteleme, csak interneten próbálkozok, máshol nincs lehetőségem
2019. dec. 17. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Na, az igazságért cserébe megint megkaptam a lepontozást. Gondolom, sok élhetetlen önsajnáltatónak tapostam rá a tyúkszemére az őszinteségemmel, pedig itt is nem egyszer tapasztaltam, hogy ha leírtunk ezerféle ismerkedési lehetőséget, akkor mindig előjöttek a kifogások, hogy hol miért nem... Csak ismételni tudom magam: ismerkedni szinte bárhol lehet, csak ehhez nyitottnak kell lenni.
2019. dec. 20. 20:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy nőnek ennyi idősen nem volt senkije (de szeretett volna), akkor vagy túl válogatós vagy kibírhatatlan a személyisége. Kivételek vannak, kérlek ne vedd magadra. Ez csak a személyes véleményem.

Ahogy már írták, ismerkedni bárhol lehet...akár ezen az oldalon is. Nekem már írtak lányok privát üzenetet csak mert egyetértettek egy válaszommal és úgy érezték, hogy lenne miről beszélgessünk. Nem tartom nyomulásnak...sőt értékelem ezt a nyitottságot.

A lényeg, hogy ne add fel, legyél optimista mert az már alapból javít a kisugárzásodon.

30f

2019. dec. 21. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!