Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan őszinte 25-30as pasikkal, akik komoly kapcsolatot keresnek?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy nem nagyon mozdulok ki sehova, napi 2óra ingázás, és 8óra munka után már sokszor nincs kedvem elmenni szórakozni. Bárátokkal havi 1-2 alkalommal elmegyünk valahova meginni pár pohár bort, de ott esélytelen, hogy bárkit is megismerjek. Tinder és badoo kilőve, ezeken másfél hónap alatt bőven sok a negatív tapasztalat.2019. dec. 16. 21:17
11/13 anonim válasza:
Én komoly kapcsolatot keresek, igaz én még csak 22 éves vagyok. De nem találok egy olyan lányt sem aki párkapcsolatot szeretne. A legtöbb korombeli lánynak csak a bulik és a kalandok a fontosak. Pedig őszinte, megbízható, és nagyon tudnék szeretni...
13/13 anonim válasza:
Mondhuk úgy nehéz ötletet adni, hogy azt sem tudjuk mely részen élsz. :) Bp vagy mondjuk egy vidéki 500 fős falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!