Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irigylésre méltók az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irigylésre méltók az olyan férfiak akik képesek leadni az igényeiket?

Figyelt kérdés

Én képtelen vagyok rá, tényleg a nők szűk rétegéhez tudok vonzódni így tudok hogy egyedül fogok maradni, mert már 37 éves vagyok.

Sok férfi pl vonzódni tud kövér rövid hajú nőkhöz és így lesz párjuk. Én nem kizárt...

2019. dec. 16. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Izlesek. Tudod a szep nem mindenki szamara ugyanazt jelenti. A csak kicsit telt embereknek sokszor szebb az arcuk. A sovanyak sokszor aszottak. Mondom ezt ugx

Hogy nekem mindig vekony pasik jutottak. Egyszer volt egy aranyos mackom, o volt egyedul aki engem hagyott el. A parom kimondottan vekony, ha hizna biztos nem reklamalnek. En is magas vekony vagyok.

2019. dec. 16. 22:43
 12/12 Rockarc ***** válasza:
100%

Neked nem az ember kell, hanem egy noi test. Android lesz ebbol. Pont ugy fog kinezni, ahogy a neten beixeled a rendelesnel. De legalabb megoldodik az impotencia problemad, az is valami.

43F

2019. dec. 17. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!