Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos kinézetű srácnak pont, hogy társkereső oldalakon van a legnehezebb dolga ha barátnőt szeretne?
A józan paraszti eszeddel semmire nem mész, ha nőkről van szó. A nőkhöz elsősorban nem ész kell, hanem empátia. Rá kell érezni a motivációjuk sarkalatos pontjaira, és meg kell érteni az érzelmeiket.
Utcán ismerkedni a lehető legbénább dolog, és ha csak nem vagy kiemelkedően jóképű, trendi, határozott és humoros, akkor esélyed sincs. Olyan, mint ha porszívóügynök lennél, és megpróbálnál eladni. Szerinted hányan vesznek az utcán porszívót? Sok nőre még ijesztően is hat, ha csak úgy odalépsz hozzá az utcán.
Ellenben a porszívóboltba (társkeresőre) eleve porszívót vásárolni (társat keresni) mennek a nők. És nagyon sok férfi
- nem tud normális üzenetet írni
- nem tud normális képet feltenni
- stb
Ezért az olyan nőknél, akiknek a külső a legfontosabb, nagyobb esélyük van társkeresőn, mint random leszólítgatásokkal.
8-as vagyok. Pontosan tudom mi a gondolatmenete egy nőnek mivel én is nő vagyok. Sokkal nagyobb esélye van élőben egy átlagosnak. Mert lehet hogy nem a legjobb képű férfi a világon, de a kisugárzása, megjelenése, viselkedése, hangja, humora olyan szimpatikus és vonzó, hogy kompenzálja a "rondaságot". Neten semmivel nem tudsz kompenzálni. Itt csak egy átlag vagy a 100 közül aki bepróbálkozik az unalmas dumájával.
"És mikor jobbak az esélyek, ha hetente látsz 10 nőt akinél próbálkozhatsz, vagy élőben évente 4-et?"
Ha az utcán csak évente 4 neked megfelelő nőt látsz akkor rossz helyeken jársz, vagy baromira álomvilágban élsz és azt hiszed, hogy a társkeresős csini lányok élőben is olyan szépek, mint a képeken. ;D
Élőben sem könnyebb. Eleve az hogy egy idegen lányt megszólíts ismerkedés céljából szerintem nagyon nehéz. Jó persze egy ember függő. Írásban meg könnyebb elkezdeni szerintem.
Inkább valami baráti társaság, vagy sport, munkahely.Mert ott nem vagytok teljesen ismeretlenek egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!