Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a nőknek, hogy maguk, , felett" válasszanak párt (kinézetben is a legjobbat, anyagiakban is, határozottságban is)? Ennyire ösztönösek?
Azért tisztázzunk pár dolgot. Nem ismersz se engem se a kérdezőt, így kijelenteni látatlanból, hogy hasonlóak vagyunk igencsak vakmerő elképzelés.
Mellesleg még lehet, hogy te nem találkoztál olyan nővel, aki nem túl udvariasan koptat le (ez megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mennyi nőnél is próbálkoztál) de ettől függetlenül igenis vannak nők szép számmal, akik szeretik durván lekoptatni a számukat nem szimpatikus férfiakat. Olyat is hallottam egy NŐ szájából, hogy ha egy átlagos vagy csúnyább pasi hozzászól (függetlenül, hogy mit) akkor azt, hogy koptatja le, és itt durvábbnál-durvább dolgokat képzelj el (példákat nem írok, mert törlik a választ). De ha jóképű pasi szólítja le az nem gond.
Szóval az, hogy a nők hogy utasítanak el, az mi fog lutri, bárhogyan viselkedsz. Szerencsére én lekopogom, engem sosem utasítottak el megalázóan (legalábbis élőben nem).
Mellesleg még vicces, hogy te panaszkodsz itt nők elleni gyűlöletre, amikor ebben a kérdésben senki nem gyűlölködött ellenük különösebben, az meg, hogy nem értitek az iróniát az a ti hibátok. A kérdező ellen viszont ti gyűlölködtök és lefogyatékosozod.
Az is érdekes, hogy pl én sem gyűlölködtem egyszer sem a nők ellen, de mégis amikor kérdést írok ki lemuzulmánoztok és egy lapon kezeltek az öngyilkos terroristákkal, csak mert lúzer pasi vagyok. Érdekes módon ez téged sem zavar és ez valahogy szerinted sem gyűlölködés, de ha valaki ironizál a nők ellen... na az rosszabb mint Hitler...
#Aswad05
Nezd. Addig mar eljuthattal volna az eletben, hogy virtualisan ugy fognak latni, ahogy mutatod magad. Ha incel dumakat hajtogatsz, ha olyan kisfiuknak helyeselsz, fujsz veluk egy kovet, akik szidjak a noket, akkor villamgyorsan skatulyazod magad. En nem tudom, hogy az ironia milyen magassagokban van nalad, de ezeknek semmi koze az ironiahoz. Az, pedig, ahogy adjatok egymas ala a lovat az az ossznepi katasztrofa.
Tessek, alnaiv kerdes a kerdezotol, mint aki racsodalkozik a vilagra:
"Ezek szerint a legtöbb eltartatja magát valamilyen szinten és cserébe szexet ad meg gyereket?"
Gondolom hangosan kacagsz rajta, akkor poen, mi? Ebben nincs semmi targyiasitas? Lealacsonyitas? Arrol, hogy egy erdeklenynek allitja be a noket mar ne is beszeljunk. Vagy ez szerinted rendben van? Ez lenne a te ironiad? A tehenbe belerakjuk a fuvet es cserebe tejet ad. Ez azzal egy kategoria. Csak ott egy tenyeszallatrol beszelunk. HA a sikertelenseg okat keresed magadban, akkor jo lenne, ha eszrevenned, hogy a magas szintunek gondolt humorod, az ironianak gondolt nogyuloletre nem lesz kereslet. Vagy ezt is magyarazni kell, hogy a szoke noknek nem mondunk szoke nos vicceket a randin? Nagyon el vagytok tevedve. Te es a kispajtasaid.
43F
A kérdező válaszával kapcsolatban engem nem az akaszt ki amit ő írt hanem, hogy azok a nők, akikre utal miért nem hagyják ott az ilyen férfiakat? Azokat a férfiakat, akik tárgyként nézik a nőket miért nem hagyják a nők faképnél? Egy csomó olyan eset van, ahol a feleséget verő részeg férfi ellen nem tesz a nő feljelentést, mert "ő rendes, csak néha elkövet rossz dolgokat".
És akkor te most azt akarod itt elhitetni, hogy a nők okkal gyűlöljék a lúzer pasikat, mert azok megérdemlik, hogy oda jutottak és oka van annak, hogy sikertelenek.
Érezzem magam fogyatékos mentális beteg nőgyűlölőnek, csak mert nincs sikerem a nőknél? Amikor sosem ártottam (és nem is tervezek) egy nőnek sem, míg máshol meg a férfi napi szinten terrorizálja a párját, de azok "normálisak" elvégre párjuk van...
Hát valahogy nem tudom emberileg kevesebbnek érezni azokat, akiknek nincs szerencséje a nőknél.
#Aswad05
Szerencse az, amikor ott van 10 no es egyiknek sem jossz be. Mert egy masik esetben meg 10-bol mindegyiknel bejonnel. Amikor soha senkinek nem josz be, az nem szerencse kerdes. Fogalomzavar. Ugy latszik nem tudod ertelmezni a szerencse fogalmat. Bevallasod alapjan 100-as nagysagrendu vusszautasitast kaptal nulla siker mellett. Van egy rossz hirem, te nem a szerencsevel allsz hadilabon.
Amugy nem csodalkozom, a stilusod enyhen szolva kivannivalot hagy maga utan. Ha kinezetileg sem vagy eleresztve, az mar boven eleg, hogy ne tudj labdaba rugni. A kulso messzirol latszik, a belsodrol pedig par mondat utan barki megmondja, hogy kosz nem. Ennek semmi koze a szerencsehez. Ez fejben dol el.
43F
Minden fejben dől el. Ebben egyetértünk.
Azonban azt nem árt hozzátenném, hogy emberileg-barátilag szinte mindig jól kijöttem a nőkkel. Egyszerűen csak ezt a szintet nem tudtam sosem átlépni. Mintha nem lenne még bennem az a "szikra" amit a nők emlegetnek, vagy őket idézvén: "nem érzik a kémiát". Tehát szinte sosem emberileg minősítették, csak szimplán nem tekintenek rám sosem férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!