Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyit számít a kinézet a nőknek?
Na látod, ez a személyeskedés:D
Semmit nem tudok rólad? Lássuk:
- nem vagy kibékülve a testessel
- nem vagy képes elviselni semmiféle kritikát vele kapcsolatban (az illető férfi valószínűleg rátapintott arra, ami szerinted gyenge pont)
- egyből felháborodtál ahelyett, hogy próbáltad humorosan elütni a dolgot
- kapásból visszatámadsz, ha máshogy nem megy, személyeskedéssel.
Na ezeket pl. már tudom rólad csupán a reakcióidból.
"Régen nem dgtal?"
Miért, szeretnél?:)
Egyáltalán nem vagyok rosszindulatú ember.:) Amiket írtam sem rosszindulatból írtam, csak azt akartam vele szemléltetni, hogy egyetlen ilyen kis apróságból mennyi mindent ki lehet deríteni a másikról.
"És nem, egy dagadt disznónak nincs joga egy másik ember pofájaba tolni, hogy fogyjon le :D"
Fogadd el, hogy joga van.:) Annyiban van igazad, hogy ilyen esetben önmagát égeti le, mert neki (maradjunk a súlynál) jóval nagyobb problémái vannak. Sőt, igazából neki vannak problémái, de te akkor is magadra vetted, tehát betalált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!