Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőkön miért van ennyivel sokkal több férfi mint nő?
18-30 éves korosztályokra kerestem rá, abban a legtöbb társkeresőn 7-8 szor annyi férfi van mint nő. De láttam már olyat is, hogy 10-11 szer annyi volt (a Twoo-n).
Azért ez brutális különbség, bárki bármit is mond. Ez nem kis eltérés hanem óriási. Ilyen arányok mellett tényleg lehetetlen egy férfinak társat találni, hacsak nem a felső 5% külsőre meg mindenhogy.
Miért van ekkora nagy különbség a társkeresők számában nemek szerint?
A nők kb háromnegyedének nincs hüvelyi orgazmusa. Nos, vibrivel legalább másféle van.
Nyilván a kedvességet, gyengédséget, szerelmet nem pótolja, de azt egy szex kapcsolat sem, vagy rossz kapcsolat.
Nézd meg az arányokat. Tele van az oldal megkeseredett férfigyűlölő nőkkel. Érthető módon, őket nem fogod társkeresőn látni. Megkeseredett férfiből jóval kevesebbet látsz itt. Ezt jól mutatják a pontozások... :D
Pl. az 100%-os, hogy xy-nak sok nőismerőse van, de neeem találnak könnyen társat. De az, hogy miért van ez, 0%-on áll.
"Megkeseredett férfiből jóval kevesebbet látsz itt."
What? Naponta ezer kerdest írnak ide.
#24: Nem. Naponta egy csomó kérdést írnak ki férfiak arról, hogy csajozzanak be. Ettől még senki sem lesz megkeseredett...
A pontozásokról szóló részen miért is siklottál át? Ja, mert az téged cáfol és engem igazol.
Tehát ha valaki nem tartja hasznosnak a válaszodat, akkor az férfigyűlölő.
Egyébként meg ha egy nő elmegy egy rendezvényre, és talál ott társat, akkor az azt jelenti, hogy az adott férfi is talált társat.
#26: Hú. A saját válaszomról írtam? Nem, hanem a válaszokról. Amin az előbb elkezdtél lovagolni, azt el is engedted és újra teljesen másról kezdtél el beszélni, mint amit írtam.
Képes vagy egyáltalán összefüggésekben gondolkozni?
"Hihetetlen, hogy egyes férfiak saját magukról se veszik észre, hogy kibírhatatlan a stílusuk."
Azért mert a szemedbe meri mondani az igazságot? Kevered a szezont a fazonnal, azt ködösítesz. Kinek van erre szüksége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!