Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehéz lesz olyan barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz lesz olyan barátnőt találnom aki nem akar gyereket? Hogy tudnék ilyet találni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

Engem is vert már át nő, hogy nem akar, nem kell neki, aztán mégis. De nem egy ismerkedésem futott már emiatt zátonyra: amint kiderült, hogy akar, inkább odébb álltam. Az már csak hab a tortán, hogy önérzetes szülőktől hányszor kaptam meg már, hogy értelmetlen az életem, ha nem akarok gyereket. Idegesítő, frusztráló, irritáló.

A válaszom: igen, nagyon nehéz lesz, nehezített pàlyán játszunk sajnos. Ez van, mi választottuk ezt.

2019. dec. 13. 23:36
 12/17 anonim ***** válasza:
1%
Az olyan nőknek is pénzes pasi kell aki nem akar gyereket. 😂. Nem lehe t kikerülni az alap elvarasaikat.
2019. dec. 14. 00:52
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem az. Én egyáltalán nem akarok gyereket és a barátnőm sem. Van egy másik lány a baráti társaságunkban, 2 éve ismerjük, akkor volt 19 éves (fiatalabb nálunk 4-5 évvel), akkor még nagyon tolta a családcentrikus dumát, aztán mindig azon szoktunk röhögni, milyen megnyilvánulási vannak mostanában és hogy megcsömörlött, ahogy megsuhintotta a magyar gazdaság és a fejlődéslélektan lágy szellője az egyetemen. :DDD

Normális ember nem akar ma gyereket, vagy ha akar, már előtte 3 évvel arra gyűjt. És ahogy a legtöbb nő ismerősöm nő fel, látom rajtuk, hogy kezdik kapizsgálni, hogy az a család, amit ők akarnak, ma a legtöbb család életében nem valósul meg. Vagy azért, mert apuka lelép, vagy azért, mert megy a félrekefélés és azok a férjek nekünk akarják csapni a szelet, vagy azért, mert kezdjük érezni, mire elég gyerek nélkül is a fizu, vagy azért, mert látjuk szívni a kisgyerekes ismerőseinket meg észrevesszük a boltokban kölkeikkel szégyenkező és kínlódó szülőket... Az élet sajnos ilyen, főleg, mióta nem választás, hogy a nő gyereket nevel és egyáltalán ezt megengedheti-e magának vagy dolgozik, hanem az az alapértelmezett, hogy magadnak szülsz gyereket és örülsz ha az a bajod, hogy két fizuból nehezen jöttök ki, nem pedig az, hogy egy emberként maradtál egy gyerekre (vagy többre). És ezt úgy mondom, hogy rá mernék bízni az életem a páromra... De gyereket nem szülnék (nem neki, magamnak), egyszerűen mert nem érdekem tönkretenni az életem és a kapcsolatunkat. És azt a kockázatot vállalom a szerelemmel, hogy padlón leszek, ha esetleg mégsem azt hozza az élet, hogy együtt halunk meg, de azt nem, hogy erre kapásból két élet rámenjen, mert ha tönkremennék, sem tudnám azt a minőséget produkálni egyedül szülő ség téren, ami a szememben a minimum. (És tudom, hogy a minimum, mert akiket ismerek és akiknek azt nem nyújtották, felnőttként sikertelen roncsok lettek...) Tudok máshol hasznosabb is lenni, úgy hiszem.

2019. dec. 14. 01:21
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Szinte csak ilyenek vannak mindenhol, hogy sikerlüt kikerülni őket?
2019. dec. 14. 05:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom, hogy egyre több nő nem akar gyereket. Nyilván nehéz kiszűrni, nem hiszem, hogy bárki ezzel indít az ismerkedéskor.

Van Facebookon gyerekmentes övezet és annak külön Facebook csoportja is elvileg. Esetleg ezekben is meg lehetne próbálni ismerkedni.

2019. dec. 14. 07:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es.

1-es vagyok.

Eleve úgy ismerkedtünk meg, hogy rögtön letisztáztuk ezt az elején. "őket idegesíti a gyerek, ők nem akarnak szülni, elképzelni sem tudják, és nem ilyen életet akarnak amiben gyerek van." ésatöbbi.

De háát....annyira jó minden....minden tökéletesen működik összeillünk boldog stb...az elképzelt mesevilág...talán beleférne még is csak egy gyerek nem?? NEM!

2019. dec. 14. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem akarok, de van barátom. Vannak ismerőseim, akik szintén nem akarnak. Akik akarnak, azok is ilyen 35 évesen.
2020. jan. 7. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!