Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki normális kapcsolatot szeretne akkor hátrány ha a fiú a lánnyal kedves, és szereti őt?
Sokszor hallottam azt hogyha valaki bunkó az sokkal sikeresebb a lányoknál. Eleinte nem akartam elhinni, de már kezdek rájönni hogy van benne valami.
Tudom hogy a mai világban hihetetlen az ha valaki normális párkapcsolatot szeretne, én is azt szeretnék. De hiába tűnik rendesnek egy lány élőben, aztán egy idő után eltűnik, nem ír vissza. És kezdek rájönni hogy lehet az a baj hogy én rendes vagyok velük, és nem használom ki őket.
Ha én nem vagyok bunkó, nem a szexre hajtok akkor sosem lesz barátnőm? Vagy azért még vannak normális értékrenddel rendelkező lányok?:)
9-es vagyok.
"Férfiaktól azért kevésbé hallani, hogy a felkínálkozó lehetőségeket kirugdossák az ágyból..."
Igen, ez így van, de én most szigorúan arról beszéltem, ha kapcsolatot szeretnék a nőtől. Most őszintén, férfi szemszögből, ha felkínálkozik egy nő, azt komolyan lehet venni? Egyáltalán nem. Ha nekem felkynálkozik első alkalommal, másnak is ilyen könnyen felkínálkozhat. És attól még lehet bele is megy az ember, de abból folytatás utána nem biztos, hogy lesz. Legalábbis komoly szintre nem valószínű, hogy emelkedni fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!