Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy még a csúnya nők is találnak egy csettintésre pasit?
Itt az oldalon nagyon sokan megsértődnek számomra érthetetlen okból, ha azt mondom, hogy még a csúnya nőket is megdugják. Ezzel amúgy azt akarom illusztrálni, hogy a nők jóval könnyebben ismerkednek.
Szeretnék leírni 2 tapasztalatot:
Az első eset 3 éve történt velem kb. amikor megismertem egy molett nőt. Ez a nő 16 éves korától párkapcsolatban volt, annak ellenére, hogy nem volt szép. Mármost, akkor eléggé ki voltam éhezve, szóval lefeküdtem vele.
Most nemrég ismét megismertem egy csúnya lányt. Az a durva, hogy nem csak az, hogy előttem több pasija volt, de a jelenlegi pasiját is képes lett volna megcsalni velem. Elég szexéhesnek tűnt, és úgy volt, megdugom, de végül észbe kaptam:
Elég volt egy olyan alkalom, nem akarok csúnya nőket dugni. Inkább felszedek egy olyat, aki tetszik.
Most van is egy másik lány, akivel alakulnak a dolgok, de ő már szebb.
A fenti történetek tanulsága:
A csúnya nők iszonyú gyorsan képesek maguknak pasit találni. Én is beleestem egy hálójába, és az előbb is befűzött egy.
Viszont! Fordítva nem így van. Egy férfinak nehezebb általában ismerkednie.
A kérdésed így szólt: ... hogy még a csúnya nők IS kapnak csettintésre pasit...
Imádom ezt az általánosítást. Se csúnya nem vagyok, se molett, mégsem kapok csettintésre pasit. Akkor ez biztos, hogy a külsővel függ össze? Nem lehet, hogy inkább így kéne fogalmazni: az igénytelen emberek csettintésre találnak partnert?
Ja, és nemrég totál odavoltam egy kimondottan nem szép pasiért, mégsem kellettem neki. Értsétek már meg: nem a külsőn múlik!!!
Őszintén szólva kifejezetten vadászok a friend zone-ra. Valahogy onnan mindig sikerül arra csavarnom a dolgokat, hogy nekem kedvező legyen.
Itt van a mostani csaj, akit említettem. Alapból nem biztos, hogy fel tudtam volna szedni, mert van kissé még mindig harározatlan vagyok. Friend zone-ban viszont elkezdtek arrafelé csavarodni a dolgok, ahogy az történni szokott velem.
Nem, nem tartom magam amúgy kedves pasinak. Legalábbis mióta ateista lettem már nem. Keresztényként még mást gondoltam magamról.
": az igénytelen emberek csettintésre találnak partnert?"
Meglehet, hogy igen. Mivel nem néznek ki jól, ezért az önbizalmukat tornázzák fel, ami sokaknak vonzó.
Évekkel ezelőtt a barátnőm megcsalt egy olyan sráccal, aki még nála is alacsonyabb volt, meg amolyan ragyás arcú.
Azt viszont tudtam, hogy a srác domináns, így simán kiütött a nyeregből, mert én nem voltam az.
Értelme az nincs. A vonzalmon múlik a dolog, az meg belülről származik.
Néha csak a fejemet fogom, hogy a nők milyeb idióta fejű pasiknak fogják a kezét. Ha én úgy néznék ki, elbújnék.
Ez a kérdés a csúnya nőkről szól.
Talán zavar, mert te vagy egy közeli ismerősöd csúnya nő?
Annyira gyerekes ez az irigység, " de a csúnya nőknek nem kell.. bla bla" nem elég baj nekik, hogy azok?
Kevesebb az esélyük sokkal, hogy belejük szeressen valaki. A szépet könnyű szeretni, bármilyen is legyen a személysége. Külsőség orientált világban élünk, a csúnya lányokkal csak beérik, mint te is, - de sosem fogják őket rajongásig szeretni, - és ezzel ők pontosan tisztában vannak.
Akkor hol a baj?
"Elég ha felkínálják a pi--ájukat, és valaki még aznap este megdugja."
Ha most kakálnék egyet, felkínálnám eladásra, és adnának érte akármennyi pénzt, akár csak 50 forintot egy darab kikért, akkor én vagyok a hülye, vagy aki szart vesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!