Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy valaki pénzt ajánlott nektek szexért cserébe?
Interneten pasik, mikor szóba jött, hogy egyetemista vagyok.
Ez undorító....
10-15-30 ezreket
N
Igen. 40e
Ingyen is lefeküdtem volna vele.
Fotozason ajanlottak nagyobb összegeket ha bevallalok pluszba ezt azt.
Hàt nem vàllaltam be pluszba ezt azt.(szazezres ertekrendü ajanlat volt)
Valamint voltam recepcios elég kétes motelben(külföld)
és még én lettem a sz.r a többi lany szemében hogy en nem àlltam be közejük plusz zsetonért a munkam mellé.(millios értékrendü ajànlat volt)
Az ilyen ismerettsègi köreimben (futtatok, vàllalkozok, tulajok, könnyü lanyok)egyetlen egy férfi volt aki ugy megemlitette hogy tiszteli a tartàsom, le a kalappal.
Igen, többször volt, hogy már idegen férfiak pénzt ajánlottak volna szexért (általában orálisról volt szó).
Amikor beregisztráltam egy szexpartnerkeresőre, akkor a nők kb 90%-a soha semmit nem írt vissza (pedig kulturált leveleket írtam és nem mutogattam a farkam) a maradék 10% simán lekoptatott.
Ellenben a férfiak többször is megkerestek szexuális ajánlatokkal, hiába írtam be, hogy hetero vagyok. Általában 15-20 ezer közötti összegeket ajánlottak.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!