Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha lenne egy 3 világháború...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne egy 3 világháború akkor lehetne a rondább férfiaknak is barátnője?

Figyelt kérdés

Sok ember halna meg, így nem minden nő válogatna annyira. Akkor a rosszabb képességű , alacsony, kisebb farkú (15 cm) , átlagos arcú, macis stb férfiaknak is lehetne kis aranyos vékony baratnőjük?

Legyen már háború ... 😀

2019. dec. 8. 09:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
2%
Egyébként részben igazad van, abban, hogy ne legyen háború, mert az rossz. De ha a tényeket nézzük, a valóban komoly háborúkban, mint a 2. világháború, gyakorlatilag mindenkit besoroztak aki mozdítható volt. Tehát csak a "selejt" maradt otthon. És a katonáknak egy nagyon nagy része soha nem tért haza, vagy megtörve, nyomorékon stb. Az ország mégis újáépült, mert az itthon maradt "lúzerek" szépen felépítették azt.
2019. dec. 8. 19:05
 42/63 anonim ***** válasza:
33%

39#

A női katonás dolgod nem valószerű. A második világháború alatt, a nők vitték a hadi termelést, de ott minden országban volt kiépített hadiipar. Ha jól tudom, a FÉGARMY 2004-es bezárása óta az országban csak a Keserű művek foglalkozik fegyvergyártással, az is csak gáz-riasztó fegyvereket készít. Szóval itt nincs hadiipar, ahol a nők dolgoznának.

Ha pedig megnézed a közelmúlt konfliktusait (pl.: Szíria, Irak, Ukrajna, délszláv háború), vagy akár az évtizedekkel ezelőtti haborúkat(Volkssturm, Vietnám, Korea, Afganisztán, az 56-os forradalom) azt fogod látni, hogy a nem professzionális hadseregekben elég sok az önkéntesen harcoló nő. Szóval ha itt olyan háború lenne, ahol besorozzák a gyk, szűz nethuszárjait is, akkor valószínűleg elég sok nő is a frontvonalon kötne ki.

Az írásod többi részével egyetértek

2019. dec. 8. 19:12
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

41#

Az ország népessége a háború előtt kb 9,5 millió ember volt, a háborúban 300k katona és 600k civil vesztette életét. Szóval elég nagy túlzás azt állítani, hogy csak a "selejtek" élték túl a háborút és utána ők építették újra az országot.

2019. dec. 8. 19:21
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
42-es vagyok. Az írásomban a volkssturm-ot a háborúk közé írtam. A háború a második vilagháború volt, a volkssturm pedig a német hadsereg azon része, amibe a háború végi kétségbeesés és emberhiány miatt minden 16 és 60 év közötti férfit besoroztak. Azonban ennek a kötelékében is gyakran szolgáltak női katonák
2019. dec. 8. 19:26
 45/63 anonim ***** válasza:
66%
Idióta.
2019. dec. 8. 19:57
 46/63 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő inkább meghal, de nem áll le egy mama pici fia szerencsétlennel.

Akkor sem ha a Férfiak 95%-a meghalna.

2019. dec. 8. 21:18
 47/63 anonim ***** válasza:
94%

Nem a lúzerek építettek fel az országot... 😅😂 hanem azok az ugyes emberek akik megmaradtak + a következő generáció! Ne akard igazolni hogy neked van igazad mert nagyon nincs! Ne keress kifogást hogy igaz old a luzerségedet! A világháború alatt nem a lúzerek maradtak otthon hanem akik szellemileg vagy fizikailag nem tudtak mozogni... azaz a fogyatékosok! Nem pedig a lúzerek! (Persze azert a nagyobb szakemberek egy része otthon maradt)

És női katonaság igen részt vettek női katonák is azonban elenyésző számban! És igen én is azt írtam hogy ők vittek a hadiipart vagy rosszul értettelek most?

De ahogy írtam elenyésző ezek a számok főleg akik nem hivatásos katonák, egyrészt a férfiak fizikailag erősebbek másrészt a nemi erőszak miatt... és lehet hogy be zárták mar a fegyver gyárakat azonban háboru esetén ujra nyitnák

Az meg a + hogy auert valljunk be a mai időben a lányok java kényesebb 30 ból max 1 kemény csaj van...

A férfiakat (nethuszárokat) meg nem nézik nekik meg kell csinálniuk meg azert nem szép egy nôt frontvonalra vinni! Nem csak a csapat társai erőszakolhatják meg hanem az ellenség is...

az meg a masik hogy nagyon alacsony lélekszám eseten is sokkal jobb az a felállás hogy ha kevés férfi van mint ha kevés nő lenne!

Kereszténység ide vagy oda voltak alkalmak a történelemben amikor meg engedett volt a több nejüség (ágyas) mert olyan alacsony volt a lélekszám

2019. dec. 8. 21:47
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

"És női katonaság igen részt vettek női katonák is azonban elenyésző számban! És igen én is azt írtam hogy ők vittek a hadiipart vagy rosszul értettelek most?

De ahogy írtam elenyésző ezek a számok főleg akik nem hivatásos katonák, egyrészt a férfiak fizikailag erősebbek másrészt a nemi erőszak miatt... és lehet hogy be zárták mar a fegyver gyárakat azonban háboru esetén ujra nyitnák"

RÉGEN a nők vitték a hadiipart. Viszont ma az országban nincs egyetlen épkézláb fegyvergyár sem. A hazai fegyvergyárakat nem lehet újranyitni, mert nincsenek fegyvergyárak. A gépeket eladták, vagy bezúzták, a szakemberek külföldön vannak, a műszaki dokumentációk pedig jobb esetben is egy raktár legmélyén vannak, rosszabb esetben valaki begyújtott velük.

Egy modern fegyvert nem lehet célszerszámok nélkül legyártani. Még az egyszerűbb AK típusú fegyvereknél is több hónapba és milliárd forintokba telik, mire elindítják a gyártást. Gondolj csak bele, hogy egyetlen töltényben minimum 4 fő részből áll, amiket külön el kell készíteni, (a lőporhoz külön vegyi üzem kell), aztán összeállítani. Egy gépkarabélynál ez a szám minimum 30. Az, meg hogy itt harckocsit, esetleg repülőgépet gyártsanak, még békeidőben is éveket venne igénybe. Nem véletlen, hogy az országok többsége külföldről szerzi be a fegyvereket és csak a vezető katonai hatalmaknak van saját hadi termelése.

Ha oda kerül a sor, hogy minden épkézláb férfit besoroznak, akkor senkit nem fog érdekelni, hogy nem illik nőket frontra küldeni, ahogy az sem, hogy megerőszakolhatják őket. Eleve, ha ekkora emberhiánnyal küzd egy ország, akkor az szinte biztos vereséggel néz szembe, szóval az otthon maradt nőkre is nagy valószínűséggel az a sors vár, hogy a bevonuló ellenség megerőszakolja őket.

[link]

Szíriában külön női egységek vesznek részt aktívan a harcokban, ha addig fajulnának a dolgok, itt sem lenne ez másképp.

2019. dec. 8. 23:14
 49/63 anonim ***** válasza:

nem tom miért vagy ennyire a női sorozás megszállottja ":D

de egy közel keleti országot ne hasonlíts össze Európához... ráadásul pont egy olyan országot ami szinte terrorban él...

de kihangsúlyozom! a nők besorozási száma szinte a tizede a férfiakéhoz képest azaz nagyon elenyésző! és a többségük támogató szerepet kap...

2019. dec. 8. 23:54
 50/63 anonim ***** válasza:

"nem tom miért vagy ennyire a női sorozás megszállottja"

Én nem írtam sehol női sorozásról. Én úgy tudom, hogy csak izraelben van női sorozás, ott minden nőnek két évet kell szolgálni a hadsereg kötelékében. Minden más országban önkéntes alapon történik a nők hadseregbe való csatlakozása.

Az egész abból indult, hogy te írtad az egyik válaszolónak, hogy hiába van tapasztalata a fegyverekkel, ő nem fog a frontra kerülni, hanem a hadiiparban fog dolgozni. Én a tisztánlátás kedvéért javítottam a mondanivalódat, hogy ha akar, akkor igenis harcolhatna ő is a fronton. Mivel az elmúlt 100 év háborúiban jelentős számban vettek részt nők is, és az országban nincs hadiipar, amiben harc helyett dolgozni tudna.

2019. dec. 9. 07:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!