Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgozó férfiak, ti járnátok egyetemista lánnyal?
Figyelt kérdés
2019. dec. 8. 09:02
11/16 anonim válasza:
26 vagyok, akár egy elsős egyetemistával is.
12/16 ekeke válasza:
Talánnyal nem:) de olyannal, aki itthon beáll a női feladatokba, az már nem járás, hanem együttélés. WOMAN Welcome:)
13/16 anonim válasza:
Nem, mert csak feltartanám a karrierének az építésében, nem lenne ideje rám, és nekem se igazából rá.
14/16 anonim válasza:
Miaz hogy! Nagyon is! Először is fiatalabbak, ami nem elhanyagolható, viszont a lényeg az, hogy még nem cseszte szét őket a meló. Az egyetemista lányok főnyeremények, még akkor is ha esetleg ezt-azt ki kell fizetni! Nagyon megéri!
15/16 anonim válasza:
Nem. Maximum akkor, ha nem nekem kell eltartani.
16/16 anonim válasza:
Bárki lehet 40 évesen is egyetemista! 32 éves férfi vagyok. Miféle kérdés ez? Miért ne járnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!